spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertOlimpiada jocurilor sportive de iarnă, la Rânca

    Olimpiada jocurilor sportive de iarnă, la Rânca

    Copiii cu dizabilități din Gorj, dar și din alte județe vor putea participa, luna viitoare, la Olimpiada jocurilor sportive de iarnă pentru copii cu dizabilități, etapa interjudețeană. Concursul denumit „Olimpiadă” va avea loc la Rânca pe 15 și 16 februarie.

    Nicu Baiu, directorul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-JiuÎn februarie, mai exact pe 15 și 16, mai mulți copii cu dizabilități din Gorj, Timiș, Vâlcea și Mehedinți vor participa la etapa interjudețeană a Olimpiadei jocurilor sportive de iarnă. Această etapă va avea loc în stațiunea montană Rânca. Elevii sunt de la Centre de Educație Incluzivă din județele Gorj, Timiș, Vâlcea și Mehedinți. Fiecare școală va participa cu câte patru elevi. Această competiție va consta în 7 probe de concurs, iar la final vor fi acordate mai multe premii. Cheltuielile pentru aceste jocuri sunt suportate din bugetul instituției și din sponsorizări. Nicu Baiu, directorul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu, a declarat că anul trecut a organizat prima ediție a acestui concurs, urmând ca de la anul să organizeze la nivel național-dacă se va putea.
    „Va avea loc la Rânca, în timpul săptămânii. Am început negocierile cu cei de la Panoramic, pentru a avea cazarea acolo. Scopul concursului este de socializare, dezvoltarea unor abilități, participarea la competiții. Este doar pentru copiii cu dizabilități”, a spus directorul Nicu Baiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: