spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertOptimişti înainte de meciul cu prima clasată

    Optimişti înainte de meciul cu prima clasată

    Flavius Stoican“Jucătorii au nevoie de susținere morală atunci când greșesc”, a declarat antrenorul Flavius Stoican înaintea meciului cu CSM Poli Iaşi. În ciuda faptului că gorjenii vin după trei eşecuri consecutive, tehnicianul susţine că jucătorii săi au o stare de spirit bună. Partida de la Iaşi va fi cu atât mai dificilă cu cât adversarii se află pe primul loc în play-outul Ligii I.

    Deși vin după un rezultat negativ cu FC Voluntari, gorjenii sunt în continuare optimiști că se vor salva de la retrogradare, Flavius Stoican precizând că, în astfel de momente, jucătorii trebuie susținuți moral pentru a putea continua lupta. „Eu am încredere în aceşti băieţi şi sunt aici, ca atunci când ei greşesc, să le ridic moralul. Faptul că se întâmplă astfel de greşeli nu îi cade bine, în primul rând, jucătorului, în al doilea rând, echipei. Cine nu munceşte, nu greşeşte. Am avut discuţii cu jucătorii, văd de la ei această dorinţă, chiar dacă în momentul acesta este doar la nivel de discuţii”, a spus Stoican.

    În ciuda formei slabe pe care o traversează echipa, tehnicianul de la Târgu-Jiu spune că jucătorii au trecut peste eşecul cu Voluntari. „Am fost foarte dezamăgiţi după meci, am închis acel subiect. Nu am vrut nici să continui reproşurile asupra multor faze din timpul jocului şi am crezut că este mult mai bine să uităm acea zi pentru că într-adevăr a fost o zi nefastă”, a mai precizat Flavius Stoican. Pandurii se află pe locul 6 în play out, cu 17 puncte, în timp ce contracandidata din etapa a 9-a, CSM Poli Iaşi ocupă primul loc, având 31 de puncte.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: