spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri, buni de export!

    Panduri, buni de export!

    Cei mai bine cotaţi trei panduri pot aduce bani frumoşi în contul echipei

    În iarnă, după un an 2013 fantastic, gorjenii au avut oferte pe jucători. Returul modest a mai stins din interesul faţă de unii jucători ai gorjenilor, însă tot au rămas în atenţia unor cluburi anumiţi jucători. Dacă în această vară oltenii ar reuşi să vândă trei jucători, în conturile clubului ar intra milioane bune de euro, însă deocamdată e vacanţă şi nimic mai mult. Astfel, potrivit nemţilor de la transfermarkt.de, cei mai bine trei cotaţi panduri sunt: Anton, Matulevicius şi Momcilovic care împreună valorează aproape cinci milioane de euro.

    Au ce da, dar n-au oferte

    În trecut, Pandurii era o echipă ce propunea pe tarabă jucători interesaţi. Maxim, Chiricheş, Pintilii sau Viera sunt jucători care au impresionat şi după plecarea de la Târgu-Jiu. Rămâne de văzut acum care vor fi jucătorii care vor pleca în perioada următoare şi ce tunuri vor mai da gorjenii. Evoluţia modestă a echipei din returul campionatului a adus şi un oarecare regres la nivel de interes faţă de jucătorii pandurilor. Dacă s-ar fi clasat măcar pe locul 4, cu siguranţă oltenii ar fi fost asaltaţi de oferte, care de care mai interesante, însă aşa nu prea există interes pentru panduri. S-a vorbit mult de monitorizarea lui Erico, însă doar s-a vorbit nefiind nimic concret. Chiar dacă nu au confirmat în partea a doua a sezonului, oltenii ar avea marfă bună pe tarabă, 4-5 jucători fiind buni de vânzare. Cu siguranţă ar fi o afacere bună atât pentru olteni cât şi pentru cei care i-ar cumpăra pentru că aceşti jucători de care vorbim au şi calitate fotbalistică, lucru remarcat şi de către nemţii de la transfermarkt.de, cei care dau cotele de piaţă ale fotbaliştilor.

    Un tun ar putea fi dat cu cel mai bine cotat pandur, Paul Anton. Acesta are o cotă de piaţă de 1,9 milioane de euro, iar dacă oltenii ar obţine şi 1,5 milioane de euro s-ar declarat mulţumiţi. Despre Anton s-a vorbit că ar fi dorit de Steaua, dar nu e nimic oficial, aşa că cel mai probabil va juca şi din toamnă la Târgu-Jiu. Al doilea cel mai bine cotat pandur este Deividas Matuleviucius cu o cotă de 1,5 milioane de euro. Despre el s-a vorbit acum un an şi ceva că ar avea oferte de prin Germania, dar nu a fost nimic concret. Cert este că Matulevicius a avut şi ghinionul unei accidentări care l-a ţinut vreo cinci luni pe tuşă. Un alt pandur cu cotă bună este fundaşul stânga Marko Momcilovic cu o cotă de 1,2 milioane de euro. Acesta a fost unul dintre cei mai constanţi panduri, a jucat bine, a şi marcat, aşa că a intrat în vederile mai multor scouteri de la diverse echipe. Acum, rămâne de văzut dac va fi şi ofertat. Gorjenii mai au ce propune. Nicandro Breeveld a fost în iarnă în atenţia italienilor de la Bologna, dar afacerea a picat, însă sunt şanse ca surinamezul pandurilor să primească şi el o propunere în această vară. Cert este că Breeveld a suferit după ce a ratat transferul în Serie A, dar în această vară poate ajunge la o echipă din vest.

    Un alt produs pe care gorjenii îl au în curte este portarul Michal Gliwa. Adus în iarnă de la Zaglebie Ljubin, Gliwa a şi intrat în atenţia echipelor mari din Liga 1 care şi l-ar dori în lot. Steaua e una din echipele care l-ar vrea pe Gliwa pentru a încerca să suplinească plecarea lui Tătăruşanu. Jucători interesanţi sunt şi cei doi mijlocaşi de bandă, Ciucur şi Buleică. Ambii au o cotă asemănătoare, un milion de euro fiecare, aşa că poate se găseşte vreo echipă interesată de serviciile celor doi, ceea cea ar duce la o afacerea profitabilă pentru toate părţile. Să nu se înţeleagă faptul că aceşti jucători enumeraţi mai sus sunt toţi de vânzare, ci doar sunt câteva exemple de jucători care au potenţial şi valoare pentru a fi vânduţi pe bani frumoşi de către Pandurii. Acum, rămâne de văzut ce jucători vor fi şi vânduţi şi ce este mai important, pe ce sume de bani se vor face tranzacţiile.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: