spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri cu căutare!

    Panduri cu căutare!

    Antrenorul principal al echipei târgujiene are acum pe masă o ofertă din Liga 1 și două din străinătate

    Edi Iordănescu joacă tare. Tehnicianul are în cap doar să realizeze obiectivul cu Pandurii, după care este tentat să accepte să plece în străinătate, în vest. Totuși, Iordănescu are și șanse la fel de mari de a-și continua munca la Târgu-Jiu, unde a găsit un mediu perfect pentru orice antrenor. Însă, până să se decidă ce va face în viitor, Edi Iordănescu vrea să facă performanță cu Pandurii, să ducă echipa în primele 6 locuri la finalul sezonului regulat, ceea ce înseamnă automat calificarea în cupele europene. Şi având în vedere că, în toamna anului viitor, România va trimite cinci echipe în cupele europene, șansele ca oltenii să revină în circuitul european sunt mari. Deocamdată, echipa se află pe locul 4, la egalitate cu locul 3.

    sport-01-7

    Ofertat de mulți

    De obicei, după ce o echipă din România reușește să facă un sezon bun, pe masa conducerii apar ofertele. Inevitabil rezultatele bune atrag atenția, iar cei de la Pandurii deja sunt luați în vizor, monitorizați și vânați pentru a fi luați de echipe ce dispun de bani mai mulți. Ei bine, surprinzător sau nu, chiar și antrenorul Edi Iordănescu a intrat în atenția unora care deja și-au întins „antenele” pentru a încerca la vară să-l ia de la Târgu-Jiu. „Sunt mai multe echipe care îl doresc. Este şi normal, lumea te apreciază când ai rezultate”, spune preșefintele Narcis Răducan. Președintele pandurilor a făcut acest anunț chiar la Digi Sport. Edi are oferte concrete şi nu doar de la Voluntari. Are oferte concrete şi din străinătate, din două locuri, dar a decis să rămână şi vrea să-şi pună amprenta asupra a ceea ce face aici”, a comentat Răducan.

    Ofertat de Voluntari

    Ultima ofertă este de-a dreptul ciudată. FC Voluntari, echipă care se află în subsolul Ligii 1 pare tentată să ofere bani grei doar pentru a-și asigura banca tehnică. Se pare că cei de la Voluntari i-au făcut deja o ofertă lui Edi Iordănescu, salariul fiind unul foarte mare, 15.000 de euro pe lună. Suma pare tentantă, însă Edi Iordănescu este genul de antrenor care nu se aruncă, preferând să analizeze bine situația. În plus, pare imposibil de luat o astfel de decizie, să lase echipa pe locul 4 și să meargă să se bată la retrogradare. Dacă într-adevăr suma vehiculată este cea corectă, atunci măcar din punct de vedere financiar tentația să aleagă Voluntariul este mare, însă Iordănescu știe că va lăsa o treabă neterminată la Târgu Jiu, iar asta nu dă prea bine.

    În stand-by

    Situația contractuală a lui Edi Iordănescu este clară. Tehnicianul mai este sub contract cu Pandurii până în vara anului 2016 când se încheie mandatul semnat în iarna anului 2014. cel mai probabil, edi Iordănescu va intra la negocieri cu Pandurii în iarna acestui an, atunci când va intra în ultimele șase luni de contract. „Nu e cazul să vorbim acum despre prelungirea contractului”, a fost mesajul dat recent de Iordănescu. Cel mai probabil, tehnicianul așteaptă să vadă ce rezultate vor fi obținute în următoarele 10 etape, atâtea câte mai sunt până la finalul acestui an, după care se va decide. Trebuie spus că la finalul acestui an, Pandurii va ști exact pentru ce se va lupta în partea a doua a stagiunii, fie pentru primele locuri, fie să se salveze de la retrogradare. După cum s-au mișcat în primele 13 etape, oltenii se bat la supremație, însă rămâne de văzut ce ne va rezerva ultima parte a sezonului de toamnă-iarnă. Cert este că dacă echipa își va asigura în aceste 10 etape locul pentru play-off, atunci Edi Iordănescu va „juca” de pe alte poziții având în spate și o posibilă listă cu echipe care îl vor dori, în timp ce ratarea primelor șase locuri l-ar putea determina să renunța sau chiar să-l îndârjească și să ceară el personal prelungirea contractului. Practic, viitorul pandurilor se va decide în următoarele două luni și jumătate!

    „A început o muncă foarte bună în iarnă la Târgu Jiu, o continuă cu acelaşi succes şi sperăm să o şi concretizăm”, Narcis Răducan, președinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: