spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri cu căutare

    Panduri cu căutare

    Eugen Pârvulescu spune: „Dacă ne calificăm în cupele europene nu cred că va pleca nimeni”

    De ceva vreme jucătorii de la Pandurii sunt la mare căutare. Gorjenii dau aproape în fiecare pauză competiţională câte o lovitură, iar acum deja se fac pariuri care va fi următorul tun al oltenilor. Pe cine va mai vinde, pe cine va cumpăra, pe cine va mai inventa, totul rămâne o nebuloasă. Oricum, toată strategia oltenilor pare a depinde de evoluţia din ultimele 11 etape.

    Vom fi asaltaţi cu oferte

    Când echipa joacă bine este inevitabil să nu apară şi ofertele. Astfel, deja se vorbeşte intens despre unele mutări, Dan Nistor, Paul Anton, Deividas Matulevicius sau Ousmane Viera. Patru piese importante din angrenajul pandurilor care ar putea părăsi echipa olteană la finalul acestui sezon. Mai mult, pentru cei patru există deja interes din partea unor echipe din ţară şi străinătate. Căpitanul Viera se află la final de contract cu Pandurii, iar Steaua îl vrea în cazul în care din Ghencea va pleca Vlad Chiricheş. Ivorianul pandurilor mai are şi oferte din Franţa, aşa că sunt şanse foarte mici să mai continue la Târgu-Jiu.

    Mergând mai departe, Dan Nistor este şi el în vederile unor echipe din străinătate, mai exact din Rusia. Jucătorul este unul din cei mai constanţi panduri, şi chiar dacă nu a fost convocat la echipa naţională rămâne unul din cei mai buni mijlocaşi din Liga 1. De Paul Anton s-a interesat deja echipa din Bundesliga, Borussia Monchengladbach. Nemţii au decis să vină în România şi să-l monitorizeze în etapele care vor veni. În iarnă o echipă din Germania, MSV Duisburg s-a interesat de atacantul Deividas Matulevicius. Acesta după startul foarte bun de campionat a şi fost convocat la naţionala Lituaniei, cele patru goluri reuşite în primele patru etape aducând puncte importante pandurilor. Referitor la aceste aspecte, preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu susţine că la vară pe adresa clubului vor veni ceva oferte. „Dacă jucăm bine este şi normal să apară ofertele”, a declarat Pârvulescu.

    Vindem ceva?

    Cum oferte vor exista, este clar că Pandurii ar putea să scoată ceva bani la vară din transferuri. Totuşi, oficialul pandurilor spune că în situaţia în care echipa se va califica în cupele europene este foarte posibil ca jucătorii să nu-şi mai dorească ei să plece. „Toţi băieţii îşi doresc să joace cu Pandurii în Europa. Aşa că sunt de părere că nu va pleca nimeni în cazul calificării în Europa”, spune Eugen Pârvulescu.

    Afaceri bune în ultimii ani

    Oltenii au dat lovitura pe piaţa transferurilor în ultimii ani. Astfel, la fiecare întrerupere de campionat, oltenii au vândut jucători importanţi pe bani frumoşi, sumele de bani variind între jumătate de milion şi 1,5 milioane de euro. „Ideal este să cumperi ieftin şi să vinzi scump. E cea mai bună strategie pentru orice echipă din lume. Noi încercăm să punem în practică asta, acum dacă reuşim sau nu rămâne de văzut”, a comentat preşedintele pandurilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: