spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri cu oferte !

    Panduri cu oferte !

    Eugen Pârvulescu spune: „Multe echipe s-au interesat de anumiţi jucători ai noştri”

    După un an 2013 fenomenal, a urmat o iarnă în care telefoanele celor de la Pandurii au fost luate cu asalt. Mulţi impresari dar şi câteva echipe de fotbal s-au interesat de anumiţi jucători ai pandurilor. Şi nu sunt puţini. „Trebuie să recunosc, au fost mulţi jucători de care s-au interesat unii şi alţii. Sunt jucători importanţi, jucători care au jucat în cupele europene şi care au fost văzuţi. Expunerea a fost mare”, a recunoscut Pârvulescu. Pe lângă Eric, care a şi plecat, gorjenii au mai fost întrebaţi de Paul Anton sau Breeveld, însă nu sunt singurii. „Sincer vă spun sunt mulţi jucători care au ridicat atenţia unora. Erico, Momcilovic, Ciucur, Buleică, Nicoară şi chiar Matulevicius”, a mai spus Pârvulescu.

    Anton ofertat de peste tot

    Cele mai multe oferte au fost cele pentru Paul Anton. S-a vorbit de un interes al Stelei pentru mijlocaş, Anton fiind văzut drept un urmaş al lui Bourceanu în mijlocul stelist. Apoi, tot de Anton s-a vorbit că ar fi pe lista lui Watford (Anglia), însă şi pe cea a lui Rubin Kazan (Rusia). „Este cel mai curtat jucător din lot. Cu el vrem să batem recordul şi să trecem de 1,5 milioane de euro”, a comentat Pârvulescu. Ieri, se vorbea că mijlocaşul ar avea o ofertă de 2 milioane de euro de la Rubin Kazan, însă târgujienii au dezminţit ştirea. „Nu pleacă până la vară, Paul poate ajunge cel mai bine vândut jucător al echipei noastre”, a mai spus Eugen Pârvulescu. Un alt pandur cu oferte clare a fost Nicandro Breeveld. Acesta a fost pe lista lui Bologna, dar varianta oferită de italieni, împrumut pe şase luni pe o sumă de 200 de mii de euro nu le-a convenit gorjenilor care doreau să-l cedeze definitiv. Joi la prânz a apărut şi informaţia că Breeveld mai are trei oferte. „Nicandro traversează un sezon foarte bun şi a impresionat în Europa League. Sampdoria şi Genoa m-au căutat pentru el, ambele echipe sunt foarte interesate. De asemenea, mai este o echipă din Rusia care a făcut o ofertă, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Echipele din Italia îl vor împrumut cu opţiune de cumpărare, Pandurii acceptă doar o vânzare definitivă”, a declarat impresarul lui Breeveld, Mario Knez.

    Mulţi ofertaţi din vorbă

    Mergând mai departe, preşedintele pandurilor a mai recunoscut că prin intermediul telefonului a fost întrebat de mai mulţi jucători. „Vă spun sincer a existat un interes foarte mare pentru jucătorii noştri. Erico a avut şi el o ofertă, Momcilovic fiind unul dintre cei mai constanţi jucători a atras şi el atenţia. Ciucur şi Buleică au prins meciuri bune în Europa, aşa că şi de ei am fost întrebat, la fel şi de Nicoară. Chiar şi de Matulevicius s-au interesat unii agenţi, şi asta ştiind că atacantul este accidentat. Dacă nu era lovit, sigur în această iarnă am fi avut o ofertă concretă pentru el dintr-un campionat tare din vest. Poate chiar din Germania”, a mai declarat Pârvulescu.

    Shamsin dorit în Arabia

    Nu doar Eric de Oliveira putea ajunge în această iarnă la arabi. „Jucătorul nostru tânăr şi de mare perspectivă, Fayez Shamsin a fost ofertat din Arabia, dar a refuzat. A fost văzut la naţionala Libanului, şi imediat au pus ochii pe el. Din ce ştiu eu, s-a consultat cu familia şi au decis să rămână în Europa, ceea ce este de apreciat la el. Simt că în acest retur, Shamsin va face meciuri foarte bune, aşa că va creşte şi el mult”, a mai punctat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Prins furând

    „Jefuit” de soție

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: