spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri excursionişti!

    Panduri excursionişti!

    Gorjenii au jucat slab în meciul cu Astra şi au pierdut pe merit

    Astra: Lung – Bărboianu Găman, Oprsal, Moraes – Pătraşcu – De Amorim, Băjenaru (38 Fl. Pătraşcu), Stan (82 Takayuky) – Rusu (56 Budescu), Fatai. Antrenor : Mircea Rednic

    Pandurii: Mingote – Ungurşan, Viera, Rada, Cristea – Nistor (61 Al. Grigoraş), Voiculeţ, Maxim (66 Neagu) – Lemnaru (46 Brata), Batin, Ibeh. Antrenor : Petre Grigoraş

    Cartonaşe galbene: Bărboianu, Amorim / Brata, Unguruşan, Rada

    Au arbitrat: Radu Petrescu, Petruţa Iugulescu şi Ciprian Danşa

    Stadion: Astra, spectatori 2.000

    Deşi porneau cu şanse reale de a lua cel puţin un punct în meciul de la Astra Ploieşti, gorjenii au jucat slab şi au pierdut. Pandurii au fost de nerecunoscut, echipa olteană necontând deloc în atac, dovada cea mai bună fiind situaţiile destul de puţine în care oaspeţii au jucat în atac. Trupa lui Grig nu şi-a consemnat nicio ocazie importantă la poarta lui Sliviu Lung jr, aşa că prea multe nu mai pot fi spuse. A fost unul din cele mai slabe evoluţii ale pandurilor din acest sezon, iar succesul Astrei Ploieşti este indiscutabil. S-a terminat 2-0, dar la fel de bine scorul putea fi mult mai mare.

    Cu Astra avem un complex. Şi când jucăm bine şi când jucăm slab pierdem. În tur, la Târgu-Jiu astralii s-au impus cu 2-1, însă rezultatul este unul mincinos. Acum lucrurile stau altfel. Am pierdut pe merit cu 2-0, şi am ajuns să fim neţi inferiori în meciurile cu prahovenii. În Liga 1 am jucat de şase ori contra Astrei şi am ajuns deja la patru eşecuri cu cel de ieri. Avem şi două victorii, însă golaverajul este net superior ploieştenilor, scor 8-3.

    N-am contat deloc

    În partida de ieri de la Ploieşti, Pandurii şi Astra nu au jucat nimic timp de 28 de minute. Ei bine, în minutul 28 a picat golul din nimic. O minge bâlbâită în careul pandurilor a fost reluată în poartă de fundaşul Găman. Singura reacţie a pandurilor a venit în minutul 38, atunci când Ibeh a reluat slab din 6 metri singur cu poarta goală, iar balonul a trecut pe lângă buturile adverse. Doar atât a fost de consemnat în prima parte din punct de vedere fotbalistic, ambele echipe jucând un fel de ţurcă fără nicio idee tactică. Un joc de uzură disputat între cele două careuri de 16 metri şi în care fotbalul a fost trecut pe locul doi.

    În partea a doua Astra a fost mai bună. Mult mai bună şi mai determinată. Astfel, prahovenii au mai avut cel puţin trei ocazii mari la poarta lui Mingote, însă şi un gol marcat de Florin Pătraşcu. În minutul 58 s-a marcat al doilea gol venit după o minge pierdută de Viera şi interceptată de Fatai care i-a pasat apoi lui Pătraşcu în careu, ultimul şutând cu sete pentru un 2-0 clar. Scorul putea lua proporţii, dar gazdele au trimis de câteva ori mingea la distanţă mică de poarta lui Mingote prin Fatai sau Stan. În atac nu am contat, am jucat slab şi nu am pus deloc în pericol poarta lui Lung junior.

    Grigoraş negru de supărare: „Am jucat ca o echipă slabă de Divizia C”

    După evoluţia slabă a pandurilor, Petre Grigoraş a comentat la GSPTV evoluţia trupei sale pe care a catalogat-o drept ruşinoasă. Mai mult, Grig nu înţelege ce se întâmplă cu echipa lui de ce a jucat aşa de slab, tot antrenorul fiind de părere că acesta a fost cea mai slabă evoluţie a pandurilor sub comanda sa. „Mai bine nu veneam, e ca şi cum nu am jucat. Modul cum am jucat e o umbră. E de departe cel mai slab meci de când sunt eu la echipă. Nu luăm meritele celor de la Astra, dar aceştia au jucat singuri. Scorul putea fi 5-0. Am lipsit de pe teren la propriu şi la figurat. Am fost penibili. Ne-am prezentat ca o echipă de Divizia C care se luptă pentru supravieţuire. Nu-mi explic jocul slab. Nu avem nicio scuză, toată lumea să fie supărată pe noi, inclusiv conducerea care a văzut un dezastru”, a comentat Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: