spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, fără apărare

    Pandurii, fără apărare

    Grig: „Ne călcăm singuri pe picioare, am pierdut enorm de multe puncte pe mâna noastră”

    Apărarea pandurilor e una de carton. Şi e de înţeles atâta timp cât rând pe rând fundaşii cu care am început sezonul au plecat de la echipă sau sunt accidentaţi. Grecu şi Chiricheş au plecat la alte echipe, Pleaşcă s-a accidentat, aşa că se poate spune că singurul supravieţuitor în apărare e Ousmane Viera. De omogenitate nu mai poate fi vorba, aşa că aceasta ar putea fi una din explicaţiile pentru care defensiva oltenilor este vulnerabilă. La Galaţi, această apărare formată din Unguruşan, Viera, Rada şi Cardoso au jucat în premieră în această formulă. aşa că au apărut şi erori în apărare, lucru recunoscut şi de Grig. „A fost o relaxare neînţeleasă nici de mine după golul de 1-0. Nu ştiu dacă am făcut neapărat pasul înapoi, dar pe undeva era normal să încercăm să păstrăm rezultatul ori aici s-a văzut lipsa de experienţă a jucătorilor mei, în special pe linia de fund, plus lipsa de concentrare a unora care au experienţă. Nu mai vreau să mai dau nume că se ştiu ei foarte bine, a văzut toată lumea”, a comentat Grigoraş. Cel puţin din minutul 20 până în minutul 45 apărarea pandurilor s-a clătinat la fiecare atac al gazdelor, aşa că cele două goluri au fost primite datorită unor grave erori de marcaj.

    Şi numai în pielea lui Grigoraş să nu fi. „Ce să mai zici după un astfel de meci, după un astfel de rezultat? Ne călcăm singuri pe picioare! Pentru că este o mare lipsă de responsabilitate la mijloc, iar nouă nu ne face nimeni cadouri, ci facem noi la alţii. Cu Oţelul, exact de ce mă temeam, de fazele fixe, ne-a costat, bine, pe fondul unor greşeli grave ale apărătorilor noştri. Apoi faptul că am avut în faţă o echipă mult mai experimentată, pragmatică, pentru că cei mai tineri de la ei avea 25 de ani, iar la noi poate nici media de vârstă nu o avem atâta. Am pierdut enorm de multe puncte de-a lungul acestui sezon datorită cadourilor pe care le-am făcut adversarilor”, a comentat Grigoraş.

    Plan: cel puţin trei puncte din patru jocuri

    Pandurii a pierdut la Galaţi şi au mai rămas patru etape de jucat. Cu două deplasări, una la Rapid şi alta la Chiajna, dar şi alte meciuri acasă cu Vaslui şi Petrolul Ploieşti. 12 puncte puse în joc din care oltenii vor să obţină cel puţin trei. „Pentru meciul următor nu avem probleme medicale, cred că ăsta e singurul lucru bun după jocul de la Galaţi. Avem nevoie neapărat de 3 puncte în ultimele 4 etape care au mai rămas de disputat din acest campionat pentru a termina pe locul 8. Ăsta ar fi obiectivul meu acum, pe final de sezon. Şi cred că este unul realizabil, ar fi un loc absolut meritat pentru ceea ce s-a întâmplat în acest an, ar fi normal după jocul prestat până acum. Pentru că una peste alta, făcând o analiză, chiar merităm să fim acolo”, a mai comentat Grigoraş.

    Program asiduu

    Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicităţii programul pe următoarele trei etape din campionatul Ligii 1. astfel, Pandurii va juca joi acasă de la ora 20.00 cu FC Vaslui, apoi duminică de la ora 19.00 la Rapid şi apoi joia viitoare tot acasă de la ora 19.00 cu Petrolul Ploieşti. Acest ultim joc este chiar ultimul pe care oltenii îl vor juca pe Municipal în actualul sezon de Liga 1.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: