spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri cu probleme!

    Panduri cu probleme!

    Lotul lui Iordănescu este foarte subţire, preşedintele Răducan nu disperă

    Preşedintele pandurilor, Narcis Răducan ,este foarte optimist. „Vom face meciuri bune şi vom fi o echipă apreciată în campionat”, susţine Răducan. Din păcate, Edi Iordănescu este pus în faţa faptului împlinit de a pregăti o echipă subţire valoric şi cu mari probleme de efectiv. Trebuie spus că problemele la Pandurii sunt mari cât Pentagonul: fundaşul Vasiljevic este rupt, Wellington este acasă în Brazilia pentru o problemă de familie gravă, iar Anton a plecat şi el din cantonament pentru a-şi rezolva nişte probleme personale, aşa că numai în pielea lui Iordănescu să nu fii.

    sport-01-29

    Descoperiţi în teren

    Cu toate că problemele par să nu dea pace echipei, preşedintele Narcis Răducan afişează o stare de calmitate. „Există o particularitate a acestei perioade de transferuri în sensul în care campionatul nostru începe foarte repede, jucătorii buni din Occident sunt încă în vacanţă şi toată lumea aşteaptă să vadă transferurile echipelor mari. Totul este piramidal, în funcţie de ce lasă echipele mari împrumut, atunci până la nivelul 2, 3 mai apar jucători din Occident pe care putem să-i accesăm. Ne ajută faptul că perioada de transferuri se încheie pe 5 septembrie. Este adevărat că Edi Iordănescu are de muncă în a omogeniza lotul, dar asta este situaţia, trebuie să ne adaptăm. Se vor rezolva toate problemele şi vom termina în primele echipe ale campionatului”, spune Narcis Răducan referindu-se la ce va urma pe piaţa transferurilor. Totuşi, în acest moment, gorjenii sunt descoperiţi, au mari probleme de efectiv, şi doar cine nu vrea nu recunoaşte acest lucru. Situaţia nu este deloc roză, Edi Iordănescu având toate motivele de lume să fie îngrijorat de ce probleme are la echipă. În plus, la ultimul meci amical fundaşul central Nikola Vasiljevic s-a accidentat destul de serios şi ar putea rata chiar primele etape din campionat, ceea ce chiar l-ar da peste cap pe Iordănescu.

    Au adus un fundaş

    Târgujienii au reuşit să facă şi o mutare, un fundaş central portughez în vârstă de 28 de ani. Vasco Fernandes a fost prezentat de Narcis Răducan ca fiind un jucător foarte util echipei. „Este o mutare foarte bună, are experienţa campionatelor importante, vrem să luăm jucători de calitate, a jucat în prima ligă portugheză, în liga a doua spaniolă, a jucat şi în Grecia. Are o experienţă care ne dă speranţa că va fi de ajutor echipei”, a mai completat Răducan. Oficialul pandurilor a vorbit şi despre transferul lui Wellington, atacant care se află în Brazilia. „Am adus un marcator, un jucător de echipă, Wellington este învoit pentru câteva zile pentru a-şi rezolva anumite probleme de familie. Acum se află în Brazilia”, a menţionat Răducan pe siteul oficial.

    Mai fac transferuri?

    Marele semn de întrebare este legat de modul în care echipa gorjeană va continua să se mişte pe piaţa transferurilor. Este clar faptul că lui Iordănescu îi mai trebuie 3-4 jucători de valoare, jucători care să vină şi să fie certitudini, însă la felul cum s-au mişcat oltenii în această campanie este clar că vor avea dificultăţi în a parafa transferuri. Oficialul pandurilor, Narcis Răducan spune că a căutat să aducă doar jucători buni. „Dacă umblam cantitativ era simplu în 4-5 zile luam 5-6 jucători. Am vrut să luăm jucători de la nivelul cel mai bun, urmărim campionatele Olandei, Portugaliei, Belgiei şi sunt sigur că în cel mai scurt timp vom fi în efectiv complet”, a încheiat Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: