spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri puşi pe fapte mari

    Panduri puşi pe fapte mari

    Ibeh: „Poate mai facem şi alte recorduri”

    Ibeh două goluri, Viera, Răduţ, Karim şi Matulevcius au marcat fiecare câte un gol. Cinci marcatori proveniţi din toate liniile. Am marcat şi cu fundaşii, dar şi mijlocaşii la fel ca şi vârfurile au înscris contra Universităţii. Acum, după un start lansat, gorjenii îşi fac curaj singuri şi sunt decişi să continue seria de rezultate pozitive. Se caută doborârea încă a unui record, oricare ar fi el.

    Ibeh vrea mai sus de locul 6

    Atacantul de culoare, John Ibeh a marcat două goluri, aşa că a devenit din start cel mai bun marcator al echipei oltene. „Este o victorie importantă pentru echipă, în urma unui joc foarte plăcut, foarte bun. Am aflat că este cel mai clar succes al pandurilor din Liga I, dar eu sper să continuăm la fel şi poate să mai facem şi alte recorduri”, a spus atacantul. Acesta nu se aşteaptă ca adversarii pandurilor să se sperie de trupa lui Grig, însă e decis să urce cât mai sus cu echipa. „Nu ştiu acum dacă celelalte echipe din campionat se vor teme de Pandurii, pentru că sunt destule formaţii foarte bune, au un fotbal de calitate, doar după ce vom juca împotriva lor vom putea trage concluzii. Obiectivul este clasarea între poziţiile 6-10, însă orice este posibil pentru noi, vom încerca în mod sigur şi mai mult”, a comentat Ibeh.

    Matulevicius pune echipa pe primul loc

    Aflat la debutul în tricoul pandurilor, Deividas Matulevicius s-a bucurat pentru reuşita din meciul cu Universitatea, însă spune că mai mult s-a bucurat pentru victorie. „Mă bucur în primul rând că avut un start foarte bun de sezon şi abia după aceea pentru faptul că am reuşit să marchez. Mă bucur şi pentru acest scor, a fost o victorie clară şi meritată pentru noi”, a comentat Matulevicius.

    Karim vrea să mai marcheze

    Şi jucătorul francez, Karim a marcat la primul său meci în tricoul oltenilor. Şi acesta, la fel ca şi colegii lui sunt mulţumiţi de rezultatul final. „Cred că am făcut un meci foarte bun, e adevărat că a fost primul meu joc, iar colegii m-au primit foarte bine în echipă, eu am încercat să dau totul şi în modul acesta mi-a fost mai uşor să intru în joc mai bine, să reuşesc chiar să şi marchez. Sper să continui la fel, sper să muncesc mai mult pentru că mai am de lucru, iar la sfârşitul campionatului toată lumea să fie mulţumită”, a comentat Karim. Jucătorul francez recunoaşte că e în urmă cu pregătirea, însă în cel mai scurt timp vrea să ajungă la potenţial maxim. „Mai am ceva de recuperat din pregătire, eu am început antrenamentele mai târziu decât ceilalţi colegi de la Pandurii, acum am avut şi puţină şansă să marchez din prima, dar peste câteva săptămâni, fiind la capacitate maximă, sper să fiu la înălţime şi să ajut mai mult echipa. Aş vrea să mulţumesc şi publicului, pe care l-am simţit foarte cald şi care m-a primit foarte bine încă de la debut”, a încheiat Karim.

    „Mă bucură faptul că cei care au venit de pe bancă au venit cu ceva în plus. Etapa viitoare va intra şi Voiculeţ şi voi avea şi eu mai multe probleme în a alcătui echipa. Este o problemă pe care mi-aş dori să o am în fiecare săptămână, însă doar pe aceasta!”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: