spot_img
6.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri puternici!?

    Panduri puternici!?

    Lotul pandurilor arată bine pe hârtie, însă Grigoraş are mult de lucru

    Ovidiu Herea optimist: „Ne putem bate la campionat”

    Lotul pandurilor arată bine. Un lot garnisit cu nume importante din fotbalul nostru, o misiune dificilă pentru Petre Grigoraş de-a reuşi să omogenizeze echipa. „După nume sunt jucători importanţi cu experienţă. Trebuie să avem puţină răbdare pentru că vin după o perioadă de pauză, dar CV-ul fiecăruia este impresionant. Cu răbdare şi dorinţa lor de a demonstra că sunt valori putem fi o echipă bună a campionatului”, a declarat Grigoraş.

    sport-02-29

    Planuri măreţe

    Ei bine, târgujienii sunt decişi să facă o figură frumoasă în noua stagiune de campionat. Ba chiar se vorbeşte de ambiţii mari. Ovidiu Herea spune că noua sa echipă ar avea puterea să se impună în Liga 1. „Avem lotul necesar și jucătorii pentru a ne bate la câștigarea campionatului sezonul acesta” a declarat Ovidiu Herea.
    După o astfel de afirmaţie, antrenorul nu poate să le frângă aripile elevilor săi, aşa că şi Petre Grigoraş anunţă că are de gând să se bată la primele locuri. „Dacă jucătorii cred în asta, eu de ce să nu cred? Când îți vin jucători valoroși, cu experiență, e clar că te gândești la obiective mărețe” a completat antrenorul Petre Grigoraș.

    Vestiar greu de gestionat

    În vestiarul pandurilor sunt nume grele, jucători cu personalitate şi cu experienţă. Misiunea lui Petre Grigoraş devine foarte grea, însă este ştiut faptul că Grig se face plăcut în vestiar de către jucători, aşa că asta nu ar fi o mare problemă pentru tehnician. Marea problemă este cum va reuşi Grig să-i împace pe toţi şi să-i şi folosească. Deja este bătaie mare pe anumite posturi, astfel că există şi şanse ca în cel mai scurt timp să apară şi feţe supărate pe motiv cu nu joacă. Acum, marea grijă a lui Petre Grigoraş este să-i aducă pe jucători la un nivel de joc bun mai ales că sunt jucători care poate abia acum încep pregătirea propriu-zisă. „Nu este uşor, este un risc asumat în privinţa campaniei de achiziţii. Împreună cu cei din conducere am stabilit că e mai bine decât să ne grăbim şi să luăm jucători care nu-i ştim am stabilit să avem răbdare şi să aducem jucători care să ne ajute şi pe care să-i ştim. Asta ne-ar putea costa ceva puncte în startul campionatului, dar e important că am luat jucători pe care îi ştim şi care să confirme în întreg sezonul. Vedem la final dacă am luat decizia cea mai bună”, a mai punctat Grigoraş.

    Transferuri tari

    Toată lumea a apreciat faptul că cei de la Pandurii s-au mişcat bine pe piaţa transferurilor în această vară. Gorjenii au adus nume sonore de jucători, fotbalişti care pot ajuta în cel mai scurt timp echipa. „De obicei, jucătorii cu experienţă se adaptează mai repede decât cei tineri”, spun oficialii pandurilor. Narcis Răducan subliniază faptul că echipa sa a făcut mutări importante chiar în condiţii de austeritate. „Nu am adus jucători fără să ştie Petre Grigoraş. Ştiţi bine strategia tehnico tactică a lui Grig, el vrea jucători tehnici, cu tehnică în regim de viteză. Am căutat să luăm jucători buni. Pot spune că deşi am adus jucători cu nume campania de achiziţii nu a fost scumpă, cu totul nu cred că ne-a costat mai mult de 60 de mii de euro”, a punctat Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: