spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri risipitori

    Panduri risipitori

    Petre Grigoraş spune: „Am avut meciul de la Iaşi în mână”

    Pandurii a jucat bine pe atac la Iaşi, dar execrabil pe apărare. Când dai două goluri în deplasare şi mai ai vreo două ocazii mari tinzi să crezi că ai fost peste echipa gazdă. Însă, gorjenii au dat două goluri dar au primit trei. Şi puteau să mai primească dacă ieşenii erau mai atenţi şi inspiraţi la finalizare. Nu este cazul să se facă un capăt de ţară, dar un semnal de alarmă trebuie tras. Apărarea plus portarul au gafat impardonabil la toate cele trei goluri primite, aşa că eşecul este cumva meritat.

    sport-02-22

    Regretul lui Grig

    Pandurii nu a avut apărare la Iaşi. Efectiv, gorjenii au jucat fără apărare meciul cu CSM Poli Iaşi. În şapte jocuri, târgujienii primiseră cinci goluri, iar la Iaşi în decurs de jumătate de oră au încasat trei. A fost un fel de haos în apărarea de hârtie a pandurilor, fiecare a ţinut să gafeze mai mult decât colegul său, aşa că după o serie de mari chifle nu ai cum să scapi nevătămat. „Mai bine începeam meciul prost și îl terminam bine”, este concluzia trasă de Petre Grigoraş. A fost exact pe invers. Un start bun şi o parte a doua modestă. „Am stăpânit prima repriză, chiar am avut o ocazie clară să dublăm avantajul, echipa gazdă nu ne-a pus niciun fel de problemă, dar am primit un gol extrem de ușor. Am făcut greșeli impardonabile, chiar dacă am reușit la un moment dat să revenim, am egalat, am primit iarăși un gol hilar, nu am mai reușit să egalăm”, a spus Grig.

    La primul gol primit Grecu efectiv a valsat pe lângă Ciucur, iar Vasiljevic nu a ieşit la timp să-l blocheze pe fostul lui coleg. La dolul doi Unguruşan l-a pierdut pe Ţigănaşuu, acesta l-a scos din joc rapid şi pe mult prea lăudatul olandez Buijs, după care a centrat în careu pentru Boiciuc care a marcat. La golul trei a fost vina lui Stanca, ce care a respins în faţă un şut din lateral ce l-a surprins, aşa că Piccioni a marcat nestingherit. Aceste gafe nu aveau cum să aducă un rezultat pozitiv pandurilor. „Veneam după două rezultate pozitive, această partidă la cum am început-o, nu trebuia să o pierdem, ținând cont de experiența jucătorilor din componență. Dacă la unii am fost inspirat, la vreo doi, trei, nici eu , nici ei nu am fost inspirați. Am încasat golurile pe greșeli ușoare, iar gazdele au pus presiune, încurajați de public, au primit încredere, tupeu, personalitate. Erau cam groggy la început, mai ales moral erau groggy, venind după o perioadă lungă de înfrângeri”, a declarat antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş.

    Nemulţumirea lui Grig

    Prestaţia elevilor săi din teren i-a lăsat un gust amar antrenorului. „Valoarea și experiența trebuia să își spună cuvântul. Stanca putea să facă mai mult la mai multe faze. Poate nici eu nu am fost inspirat la găsirea portarului. Am avut partida în mână și am pierdut-o”, a comentat Grigoraş. Tot tehnicianul pandurilor spune că echipa lui putea câştiga acest meci. „Pe final de joc a fost un meci deschis, pe contre, se putea întâmpla orice, să înscrie și gazdele. Gazdele au reușit să domine repriza secundă și au câștigat. Nu este vorba de menajat, este vorba de meciuri din trei în trei zile, am jucători care pot evolua la același nivel, la experiența și valoarea lor trebuia să joace la cel mai bun nivel. Trebuie să îi felicit pe ieșeni pentru determinarea din repriza secundă. Nu am schimbat nimic la pauză din gândirea pe care am pregătit-o”, a mai declarat Grigoraş. În încheiere, Grigoraş a vorbit din nou despre partea financiară. „Situația financiară e constantă. Noi nu am putut păstra constanța în joc. Câștigasem destul de multe puncte. Vin și anumite nemulțumiri, e clar că există, dar vom vedea cât mai pot să o ducă, nimeni nu cere să se rezolve acum problemele, dar trebuie să vedem interes din partea celor care trebuie să le rezolve”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: