spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri subţiri

    Panduri subţiri

    Gorjenii sunt presaţi de timp în ceea ce priveşte campania de transferuri

    Peste nici o lună începe sezonul în Liga 1. Presa centrală de sport din România a sesizat faptul că noul sezon prinde total nepregătite echipele din Liga 1, aşa că această ultimă perioadă va fi una de infern pentru toate echipele. Fiecare va încerca să se organizeze cât mai bine pentru a fi la startul noii întreceri cât se poate de bine pus la punct. O misiune grea pentru toată lumea. Şi Pandurii intră în această categorie. Gorjenii au reale probleme de alcătuire a lotului, echipei lipsindu-i 6-7 jucători importanţi, toţi titulari. Şi asta pentru că, în această vară, mulţi jucători au plecat de la echipă. Vorbim de o serie de jucători importanţi, oameni care au dus greul anul trecut într-un sezon încheiat pe podium.

    sport-01-29

    A plecat o echipă întreagă

    Plecările importante de la Pandurii în această vară sunt cele ale lui Săpunaru, Răduţ sau Mingote. Însă şi alţi jucători care au plecat în această vară au fost elemente importante în prestaţia pandurilor. Efectiv gorjenii s-au despărţit până acum de 10 jucători, şi urmează să o mai facă şi cu alţi minim doi. Au plecat deja: Carlos Wellington, Pedro Mingote, Adrian Ropotan, Mihai Răduţ, Alexandru Ciucur, Vasco Fernandes, Erico da Silva, Liviu Antal, Viorel Nicoară şi Cristian Săpunaru. Toţi au fost la final de contract cu Pandurii şi nu au adus niciun leu în contul echipei de pe urma plecării lor. Lista cu jucători care pot părăsi echipa continuă cu alţi doi oameni de bază: Lukas Droppa şi Ioan Hora. Aşadar, Droppa este absent nemotivat, el nu a mai venit la echipă şi pare tentat să nu o mai facă. Cert este că oficialii pandurilor caută o soluţie pentru a-l determina pe jucător să revină la echipă. În ceea ce-l priveşte pe cel de-al doilea, Hora este de vânzare.

    Miza pe tineri

    Şeful pandurilor, Narcis Răducan confirmă faptul că în această vară la echipă vor apărea schimbări în lot. Totodată, Răducan confirmă faptul că în acest moment lotul este unul subţire atât numeric cât şi valoric, aşa că în cel mai scurt timp trebuie făcute achiziţii. „Deocamdată suntem şi în ceea ce priveşte efectivul de jucători cu un lot foarte subţire, au plecat mulţi jucători, suntem împărţiţi, avem şi jucători de la echipa a doua pentru că am încercat să le oferim şi lor o şansă. Ei reprezintă patrimoniul clubului şi odată cu această nouă regulă cu jucători tineri obligatoriu în teren şi pe bancă, trebuie să îi creştem cum se cuvine. Aşa că pentru ei este un câştig, avem 10 jucători de la echipa a doua care au făcut deplasarea în cantonamentul din Slovenia. Restul sunt jucători de la prima echipă şi ni s-au mai alăturat Buleică şi Voiculeţ. Voiculeţ ne aşteptăm să semneze contractul zilele acestea”, a comentat Narcis Răducan.

    Transferuri în stand-by

    Târgujienii au de gând ca în cel mai scurt timp să parafeze şi primele mutări importante. Nu de alta, dar oricum gorjenii sunt în criză de timp. „Săptămâna viitoare vrem să completăm total şi lotul. Am ţinut puţin în stand by aducerea jucătorilor tocmai pentru a mă consulta cu viitorul antrenor, sigur că există acorduri verbale cu ei dar am vrut să fac ultimul pas umăr la umăr cu antrenorul pentru că aşa mi se pare normal, pentru a fi cât mai eficienţi”, a mai declarat Narcis Răducan.

    Lotul echipei Pandurii care se pregăteşte în cantonamentul de la Maribor:
    Răzvan Stanca, David Lazar şi Răzvan Negrilă – portari, şi jucătorii: Bogdan Unguruşan, Marian Pleaşcă, Nikola Vasiljevic, Constantin Grecu, Gordan Bunoza, Florin Acsinte, Filip Mrzljak, Alexandru Răuţă, Valentin Munteanu, Dan Nistor, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Alin Buleică, Andrei Piţian, Rodemis Trifu, Ionuţ Trocan, Alin Predescu, Andrei Şendroiu, Daniel Mărgărit, Adelin Pârcălabu, Bogdan Dănăricu, Carlo Erdei, Ionuţ David, Gabriel Dodoi şi Amir Hemidi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: