spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri suspendaţi pe capete!

    Panduri suspendaţi pe capete!

    Nicoară – 3 etape suspendare, Iordănescu – 2 etape suspendare, Alexandru – 1 etapă suspendare

    Comisia de Disciplină a tăiat în carne vie atunci când a venit pe masă cazul pandurilor. Trei panduri au fost judecaţi ieri pentru eliminările din meciul cu Dinamo, sancţiunile fiind drastice, însă, conform regulamentului ar spune cei care au judecat. Antrenorul Edi Iordănescu a fost suspendat două etape pentru că ar fi folosit cuvinte jignitoare la adresa arbitrilor, aşa că punctul de vedere al tehnicianului nici nu a contat, în calcul fiind luat punctul de vedere al arbitrilor scris în raportul de joc. Aşa că Iordănescu îşi va conduce echipa din tribună la meciul cu Steaua, dar şi la Giurgiu cu Astra. Cel mai drastic a fost sancţionat Viorel Nicoară, trei etape de suspendare plus o amendă de 10 mii lei pentru lovirea cu palma a unui adversar. În schimb, secundul Radu Alexandru a luat o etapă de suspendare, dar o amendă de peste 6000 lei pentru bucurie excesivă la golul echipei sale.

    sport-01-24

    Iordănescu, sacrificat

    Raportul arbitrilor a cântărit decisiv la judecarea cazului Pandurii. „Decizia eliminării lui Radu Alexandru a fost însoțită de aplauzele ironice ale antrenorului principal al echipei Pandurii, Iordănescu Edward. Iordănescu Edward a afirmat, în timp ce aplauda către arbitru și arbitrul de rezervă, «Bravo, v-ați făcut datoria» și «Asta ați urmărit». Arbitrul a decis că și Iordănescu Edward să părăsească incinta terenului de joc pentru conduita descrisă mai sus, respectiv gestul batjocoritor la adresa brigăzii”, au scris arbitrii în raportul de arbitraj. Aşa că tehnicianul a ajuns să fie judecat şi „condamnat” la două etape cu suspendare plus o amendă de 4.500 lei. Edi Iordănescu declarase că ar dori să ajungă la un acord cu FRF pentru a-și ispăși pedeapsa în sezonul viitor, după modelul Marius Șumudică. Antrenorul Astrei a fost suspendat două luni în urma scandalului pariurilor, dar sancțiunea va intra în vigoare sezonul viitor. Pentru Şumudică s-a putut lua o astfel de decizie, pentru Iordănescu nu, aşa că tehnicianul va sta în tribună la meciurile cu Steaua şi Astra.

    Stau cu Steaua şi Astra!

    Secundul Radu Alexandru îşi va ispăşi etapa de suspendare la meciul cu Steaua, joc în care cel mai probabil îi va ţine companie lui Edi Iordănescu în loja de la Severin, după care va reveni lângă echipă. Din păcate, Edi Iordănescu dar şi Viorel Nicoară vor sta în tribună şi la meciul din etapa a 5-a a play-off-ului, rundă în care Pandurii va juca pe terenul Astrei Giurgiu. Culmea este că Iordănescu a mai fost suspendat la un meci cu Astra, cel din returul sezonului regulat, meci jucat la Severin şi încheiat nedecis, scor 1-1. Dacă Iordănescu va reveni lângă echipă la meciul cu ASA Tg. Mureş, Nicoară va fi suspendat şi în acel meci, aşa că extrema pandurilor va fi apt de joc abia la partida cu Viitorul Constanţa. Să fie oare întâmplare, sau o comandă aceste sancţiuni. De ce Şumudică a fost iertat şi îşi va ispăşi pedeapsa la anul, iar Iordănescu trebuie să fie suspendat acum!? De ce tocmai înaintea meciurilor cu Steaua şi Astra, culmea, echipele care se află în faţa pandurilor în clasament se ia această măsură dură.

    Cotizaţie grea!

    Cumulat, cei trei panduri vor fi nevoiţi să vireze o sumă mare de bani în conturile Ligii. Astfel, Nicoară este campion cu o amendă de 10.000 lei, bani care trebuie să-i achite până la ora meciului cu Viitorul. Şi secundul Radu Alexandru are de dat bani grei, 5.670 lei, în timp ce Iordănescu trebuie să achite suma de 4.500 lei. În total, gorjenii trebuie să achite suma de 20.170 lei, o sumă foarte mare dată fiind situaţia financiară a clubului.

    Nu fac recurs

    Gorjenii nu sunt tentaţi să facă recurs la această decizie a Comisiei de Disciplină. Tehnicianul pandurilor a fost doar anul acesta de patru ori suspendat, ceea ce îl face unul dintre cei mai răi tehnicieni din Liga 1, în total Iordănescu adunând până acum opt etape de suspendare! Foarte mult, iar asta chiar bate la ochi şi dă de gândit. O fi Iordănescu un vulcanic, însă chiar atât de rău de gură să fie!?

    Eliminările lui Iordănescu:
    28 aprilie 2015: Pandurii – Dinamo 3-2 (eliminat în minutul 87) – arbitru: Alexandru Tudor
    29 august 2015: Pandurii – Dinamo 2-2 (eliminat în minutul 78) – arbitru: Lucian Rusandu
    6 noiembrie 2015: CSMS Iaşi – Pandurii 1-0 (eliminat în minutul 38) – arbitru: Marius Avram
    12 decembrie 2015: Dinamo – Pandurii 2-1 (eliminat în minutul 93) – arbitru: Marcel Bârsan
    20 martie 2016: Dinamo – Pandurii 1-1 (eliminat în minutul 91) – arbitru: Cristi Balaj

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: