spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri susţinuţi?

    Panduri susţinuţi?

    Edi Iordănescu spune: „Îi aştept pe toţi la stadion, şi pe cei nervoşi”

    Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu simte că echipa lui nu este susţinută 100% cu adevărat în meciurile de pe Municipal. Tehnicianul i-a catalogat pe cei care i-au apostrofat pe jucători la ultimul joc drept „suporteri de canapea”, însă astăzi Iordănescu vrea susţinere totală din partea spectatorilor vizavi de jucători. „Eu nu doresc să fiu iubit aici, ci respectat”, spune Iordănescu, tehnician ce vine şi cu o rugăminte: „Vreau ca jucătorii să fie lăsați în pace, nu-i mai apostrofaţi”.

    Cere să fie el criticat

    De la venirea la Târgu-Jiu, Edi Iordănescu a menţionat faptul că îşi doreşte ca toate criticile ce vor fi aduse echipei să fie îndreptate spre el. „Deşi sunt tânăr, duc, şi duc chiar mult”, a spus Iordănescu. Acestuia nu i s-a scandat numele la scenă deschisă, deşi a reuşit victorii importante pe Municipal învingând Steaua şi Dinamo. Însă, aşa cum spune chiar tehnicianul, important este ca jucătorii să fie susţinuţi. „Fac apel la public, aștept cât mai mulți oameni, vremea ajută, să vină și să susțină echipa. Le mulțumesc celor care ne susțin meci de meci, îi aștept pe cei 2-3 care sunt mai nervoși și care din primele minute apostrofează jucătorii. Am rugămintea să le direcționeze spre mine acele apostrofări, eu sunt mai indiferent, să nu spun nesimțit la astfel de lucruri”, spune Iordănescu. Astfel, tehnicianul pandurilor este de părere că jucătorii au nevoie de încurajări. „Trebuie susţinuţi, nu trebuie apostrofaţi. Să nu o mai facă spre jucători. Eu sunt mai aproape de spectatori, pot să mi le spună mie, nu e o problemă…”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Fanii, importanţi

    La fel ca şi antrenorul Edi Iordănescu, şi preşedintele Eugen Pârvulescu îşi doreşte ca în tribunele Municipalului să vină mulţi spectatori astăzi. „Este o oră ideală pentru a urmări un meci de fotbal. Avem mare nevoie de fani, sunt sigur că ne vor ajuta, ne vor împinge de la spate şi la final ne vom bucura de victoria care na va duce la cota 35 de puncte în clasament”, spune Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: