spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri vechi şi noi

    Panduri vechi şi noi

    La vară Marin Condescu va încerca să schimbe liniile: „Vom aduce jucătorii împrumutaţi, dar mai luăm şi alţi jucători”

    Pandurii se pregătesc de Europa. Chiar dacă vor să rămână ancoraţi în realitate şi privesc cu încredere şi seriozitate ultimele meciuri, gorjenii se gândesc şi la viitor. Astfel, planul pentru cupele europene e simplu, Marin Condescu recunoscând că echipa mai are nevoie de întăriri. Dar, totul depinde de locul ocupat la finalul acestui campionat.

    Multe nevoi

    Preşedintele pandurilor, Marin Condescu îşi doreşte să ajungă în cupele europene. „Eu am spus că putem ajunge în cupele europene şi cred în continuare”, a spus după meciul cu Dinamo, Marin Condescu. Oficialul pandurilor susţine că echipa sa are nevoie de întăriri în această vară. De fapt, Condescu se teme de o cădere după un parcurs european care ar putea afecta echipa în partea a doua a turului din Liga 1. „Din păcate, ne mai trebuie multe ca să fim echipă de Europa, dar punem şi noi acum, căruţa înaintea cailor. Pentru că ne trebuie în vară mai multe lucruri ca să putem să facem faţă, să nu urmeze după această clasare foarte bună şi participarea în Europa, o cădere”, spune Marin Condescu. Trebuie spus că în cazul unei calificări în cupele europene, echipa nu ar mai avea vacanţă decât o săptămână maxim şi asta pentru că primul tur în Europa va avea loc în jurul datei de 1 iulie, adică cu trei săptămâni înaintea reluării Ligii 1. „Măcar să ni se strice nouă vacanţa dar să ne calificăm în Europa”, spunea şi Claudiu Voiculeţ în urmă cu ceva timp.

    Mutări la vară

    Ei bine, oficialul pandurilor se gândeşte şi la campania de achiziţii. Astfel, Condescu susţine că în cazul unei calificări în Europa nu va ceda nici un jucător în vară. „În vară nu pleacă niciun jucător de la Târgu-Jiu dacă ajungem în Europa”, spune Condescu. Acesta se teme de sezonul lung din vară-toamnă, şase luni competiţionale full care ar putea da peste cap echipa olteană. Astfel, gorjenii au făcut o listă cu jucători pe care să-i transfere, iar lotul va fi numeros astfel încât mai tot timpul antrenorul să aibă la dispoziţie 2-3 variante. Condescu recunoaşte că a făcut lista de transferuri anunţând nişte reveniri dar şi transferul a trei jucători sârbi cu identităţi deocamdată ascunse. „Avem o listă cu trei jucători care ne sunt necesari. E vorba de un fundaş central de 21 de ani şi doi atacanţi, dintre care unul de 26 de ani. Pe toţi i-am urmărit deja, joacă în prima ligă din Serbia. În afară de asta, vom mai aduna tot ce avem împrumutat prin ţară, de la golgeterul seriei a II-a din Liga II-a, Albert Voinea, care joacă la Damila Măciuca şi până la Buleică de la U Cluj”, a mai declarat Marin Condescu.

    Interes pentru Nistor

    Trebuie spus că chiar şi în condiţiile în care a declarat că nu va ceda nici un jucător, Condescu ar putea fi asaltat la vară de oferte pentru jucători. „Îl vreau pe Nistor de la Pandurii şi îl iau. Gata, m-am convins. Nistor o să fie jucătorul Stelei, să fie clar. Vreau să-l văd pe Nistor la Steaua. Eu l-am vrut de anul trecut, pentru că îmi dau seama imediat dacă jucătorul e bun sau nu. I-am zis lui MM anul trecut, dar el m-a luat cu «Păi, stai, patroane, că să vezi, că nu ştiu ce!» şi nu l-am mai luat”, a spus Gigi Becali imediat după meciul Stelei cu Petrolul. Deocamdată, gorjenii nu au primit vreo ofertă de la Steaua, singurul interes fiind de la Malaga pentru Nistor şi Alex Vlad. Rămâne de văzut dacă într-un final, Condescu va ceda şi va vinde vreun jucător în condiţiile în care echipa va prinde cupele europene! Oricum, între Pandurii şi Steaua de-a lungul timpului au existat mai multe afaceri, treceri de jucători în special spre Ghencea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: