spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri vechi şi noi !

    Panduri vechi şi noi !

    Mingote, Pintilii şi Voiculeţ şi-au prelungit contractele cu Pandurii

    În această iarbă, de la Pandurii nu vor pleca jucători importanţi din angrenajul desenat de Petre Grigoraş. „Chiricheş pleacă”, a fost anunţul deja ştiut şi făcut de Marin Condescu. Acesta merge mai departe şi spune că nici un alt jucător nu va mai pleca de la Pandurii. „I-am promis antrenorului că niciun alt jucător din echipa de bază nu va pleca”, a mai spus Condescu. Până când să se decidă în privinţa transferurilor, cei de la Pandurii îşi fac strategia cu jucătorii importanţi din lot. Astfel, trei dintre actualii panduri au semnat prelungirea de contract cu echipa olteană. „Am prelungit contractele a trei jucători. Cu Voiculeţ am semnat pe patru ani, pe doi ani cu Mingote şi pe trei ani cu Pintilii. Ei erau în ultimul an şi am rezolvat aceste aspecte. E un nucleu pe care vom încerca să mergem în perioada următoare”, a mai declarat Marin Condescu. Cei trei intrau în anul 2012 în ultimul an cu echipa olteană, iar în vară aceştia puteau semna cu oricare altă echipă precontracte. Astfel, în situaţia în care gorjenii le-au prelungit contractele, cei trei jucători vor mai putea pleca de la Pandurii doar dacă vreo echipă va plăti anumite sume de bani stabilită de clubul oltean.

    Plavii pe lista de transferuri

    Situaţia cu jucătorii la Pandurii nu este clară. Astfel, doi panduri în acte vor trebui să plece spre alte zări. Jaka Stromajer şi Stojan Vranjes sunt puşi pe lista de transferuri. „Sunt câteva discuţii pe care dacă le vom finaliza îl vom lăsa să plece pe Stojan Vranjes. Trebuie rezolvată şi situaţia lui Jaka Stromajer. Lui Vranjes i-am dat posibilitatea de a-şi găsi echipă, va fi lăsat să plece. Preţul lui e de 350 de mii de euro. Cazul Stromajer se poate soluţiona în trei moduri. Ori găsim o echipă unde să-l transferăm, ori îl vom suspenda, ori vom încheia de comun acord colaborarea. Orice se poate întâmpla. Eu nu încercat să vorbesc cu el. Problema lui e că a plecat de la club, a avut o învoire iniţială pe care din motive personale şi-a prelungit-o peste termenul convenit”, a mai declarat Marin Condescu.

    Speranţe pentru retur

    Dacă cei doi jucători plavi nu mai au şanse de-a mai juca la Pandurii, alţii vor beneficia de credit din partea lui Petre Grigoraş. plecarea lui Chiricheş din echipă lasă un gol imens în apărare, gaură ce ar trebui acoperită de prezenţa lui Ionuţ Rada. „Sperăm ca Rada să-şi arate valoarea care potenţial a avut-o până acum”, a comentat Condescu. Tot la nivel de speranţă e şi revenirea în garnitura de bază a accidentatului Cosmin Băcilă. Acesta se află în Italia la tratament, fiind şanse mari să vină chiar la reunirea pandurilor. „Sperăm în revenirea lui Băcilă, poate în prima perioadă nu va face la capacitate maximă pregătirea, însă în perioada următoare sigur se va antrena normal”, a mai spus Condescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: