spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii a pierdut primul amical al verii

    Pandurii a pierdut primul amical al verii

    Pandurii: Lazar – Unguruşan, Mamele, Melinte, Vlad – Nistor, Voiculeţ, Maxim – Grigoraş, Matulevicius, Ibeh. Au mai jucat: Horvat, Rusu, Cardoso, Rada, Oiţă, Ignea, Cristea, R. Dumitru, Lupu, Voinea, Ohad Kadusi.

    Echipa lui Petre Grigoraş a jucat ieri dimineaţă la Braşov primul meci de verificare al acestei veri. Gorjenii au jucat şi au pierdut contra celor de la Gloria Bistriţa, partida fiind una în care antrenorul Grigoraş a lăsat scorul pe planul doi. Astfel, tehnicianul a făcut două formule de echipă, fiecare jucător evoluând câte 45 de minute. De notat debuturile lui Mamele, Melinte, Ignea şi Ohad Kadusi, dar şi reapariţia în tricoul pandurilor al lituanianului Matulevicius. Penultimul este un jucător israelian venit la probe la trupa lui Grig. Pandurii a pierdut cu 1-0, golul bistriţenilor fiind marcat în partea a doua a partidei, atunci când în teren erau rezervele pandurilor. „Am folosit două echipe. În partea a doua Cardoso s-a autoaccindetat la genunchi, a dat pe lângă minge şi am primit gol. Nu ştiu ce a păţit, o să vedem dacă sunt probleme mari”, spune Grig.

    Acesta a tras şi o concluzie. „Un prim test care nu e foarte edificator. Am urmărit să văd atitudinea unor jucători, tineri în special şi m-am convins de mulţi. Aşa că pot spune că a fost un test util. Este o perioadă de pregătire, de acumulări, dar foarte importantă. Sunt jucători în lot care ca să joace la echipa mare mai au foarte mult de muncă. Aici sunt pretenţii mari, fotbalul trebuie să fie respectat, să vrei, să poţi şi să ai şi anumite calităţi. Unii sunt suprasaturaţi, parcă nu mai au motivaţie şi nu înţeleg de ce. Poate e şi greşeala mea că i-am adus prea repede la echipa mare. Nu dau nume”, a spus Grigoraş.

    Unii nu au jucat

    Tehnicianul pandurilor nu a mizat pe toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie în Poiana Braşov. Trei din jucătorii importanţi ai pandurilor, Viera, Mingote şi Răduţ nu au evoluat în meciul de ieri, aceştia fiind puţin în urmă cu pregătirea după ce au ajuns în cantonament la câteva zile distanţă de restul jucătorilor. Cei trei se antrenează normal, şi mai mult ca sigur în următorul amical vor avea posibilitatea de a juca cel puţin câteva minute. Alţi doi jucători, Cojoc şi Băcilă nu au jucat nici ei. „Cei care nu au jucat au avut în program antrenament”, a spus Grig.

    Israelian trimis acasă

    În cantonamentul de la Poiana Braşov, Petre Grigoraş are la dispoziţie începând din week-end şi un jucător din Israel. Este vorba de un atacant adus de la echipa de prima ligă, Bnei Sakhnin, acolo unde în 36 de meciuri a marcat zece goluri. Ohad Kadusi are 26 de ani, a mai jucat la Hapeol Beer Sheeva şi Hapoel Petah Tikva, iar în ultimi trei ani a marcat doar 19 goluri în 86 de prezenţe în prima ligă israeliană. Totuşi, după meciul de ieri, Grigoraş s-a convins. „Nu are faţă de pandurii. Nu trebuie să-l mai văd, m-am lămurit. Va pleca acasă, cred că cel care l-a trimis aici m-a confundat şi confundă şi Pandurii. Nu este ce ne trebuie”, a spus Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: