spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesPandurii a umilit Rapidul

    Pandurii a umilit Rapidul

    Abia în al şaptelea an de Liga 1 am ajuns şi noi să jucăm fotbal şi să speriem granzii din Liga 1. În acest sezon am bătut Steaua la ea acasă, am călcat în picioare CFR-ul, am fost peste Vaslui şi Oţelul, dar neşansa a fost cu noi, iar mai nou am umilit şi Rapidul. Aceasta este Pandurii, echipa revelaţie din Liga 1 pe care mulţi o vedeau bătându-se la evitarea retrogradării dar am ajuns sus şi visăm cu ochii deschişi la un miracol: să ne calificăm în Europa.

    Fotbalul nu le-a mai întors spatele

    Ultima ispravă a pandurilor a fost o super victorie contra Rapidului. Deşi porneau cu şansa a doua, gorjenii i-au luat tare pe giuleşteni şi după 15 minute aveau 1-0. Batin a fost oprit neregulamentar din drumul spre gol, iar Vranjes a bătut impecabil penaltiul. 2-0 pentru Pandurii contra Rapidului s-a făcut în minutul 34 când acelaşi Batin a marcat din careul mic. Giuleştenii erau în genunchi, iar echipa lui Grig pe val, aşa că după pauză oltenii au majorat scorul la un 3-0 halucinant pentru toată lumea când acelaşi Batin a reluat în poartă centrarea lui Maxim. Acest 3-0 de neprezentare a fost şi scorul final, un rezultat absolut meritat după cum s-a jucat în teren, o victorie conformă cu realitatea.

    Astfel, gorjenii au reuşit să câştige un meci după ce în ultimele două partide doar ghinionul i-a oprit pe olteni din cursa spre primele locuri. Petre Grigoraş a devenit erou la Târgu-Jiu, are publicul la picioare iar aerul primelor locuri pare a nu-l ameţi pe tehnicianul care e dorit de orice echipă mare din Liga 1. marele Grig vrea să rămână la Târgu-Jiu să facă în continuare miracole. „Principala mea problemă este să antrenez Pandurii, echipa mea să joace cât mai bine, să aibă acea plăcere şi dorinţă de a câştiga. E cel mai important. Restul le trecem la pierderi”, spune Grig.

    Comentând meciul contra Rapidului, Grigoraş a rămas acelaşi tehnician sincer şi corect. „A ieşit soarele şi pe strada noastră pentru că în ultimele două partide am jucat mai bine ca adversarul dar am plecat cu tolba goală şi la meciul de pe teren propriu cu Oţelul şi la meciul de la Vaslui. De data aceasta, chiar dacă am întâlnit o echipă foarte puternică, bine organizată, cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. E o victorie extraordinar de importantă pentru moralul jucătorilor. Diferenţa s-a făcut şi la determinare, dar şi la nivelul execuţiilor. Şi tehnic şi tactic cred că am fost peste Rapid. Chiar unul dintre cei de la Rapid mi-a spus „ne-aţi bătut tare şi pe merit”. O declaraţie de genul acesta venită din partea adversarului clarifică şi mai mult situaţia din teren”, spune Grig.

    „Pandurii merită locul 1”

    Nu doar Grig a observat victoria meritată a pandurilor, ci şi adversarii. „S-a văzut la acest meci că aceşti oameni de la Târgu-Jiu merită să aibă o astfel de echipă şi că mentalitatea de învingători, vine din sărăcie, din nevoi. De aici vine această mentalitate celor de la Pandurii. Felicitări, Pandurii au fost cu o viteză peste noi şi au meritat victoria”, a spus George Copos. Portarul Dani Coman a fost mai tranşant. „Pandurii ne-a fost superioară la toate capitolele şi a fost o echipă mult mai bună decât noi. Din toate punctele de vedere. Este un meci din care avem multe de învăţat. Nu avem nici o scuză şi nu putem pune această înfrângere pe seama oboselii sau a faptului că este foarte frig afară. Nu avem nici o scuză pentru acest eşec usturător şi vreau să cred că a fost doar un accident. Poate fi considerat un rezultat nedrept acest 3-0, la felul cum am jucat astăzi şi cum au jucat ei puteau să ne dea mai multe. Pandurii merită toate laudele, echipa pandurilor şi domnul Grigoraş merită să fie lăudaţi şi la cum joacă acum sunt îndreptăţiţi chiar să fie pe primul loc pentru că joacă cel mai frumos fotbal din ţară”, a spus Coman.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: