spot_img
14 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii a ajuns în liga secundă. Echipa riscă desființarea

    Pandurii a ajuns în liga secundă. Echipa riscă desființarea

    flavius si condescuPandurii a retrogradat după 12 sezoane petrecute în Liga I. Echipa gorjeană a fost învinsă printr-un gol marcat în prelungiri de către Fulop, iar toate speranțele echipei noastre s-au năruit.

    Pandurii a jucat foarte prudent, în speranța obținerii unui rezultat de egalitate. Soarta meciului s-a decis în ultimele 9 minute, când s-au marcat trei goluri. Pandurii a fost învinsă cu 2-1, iar noua arenă de la Târgu Jiu va găzdui meciuri din liga secundă, dacă nu cumva Pandurii va dispărea, pentru că se află în procedură de insolvență, fiind înglodată în datorii. Banii care intrau în contul clubului însemnau plata datoriilor. Cum acești bani nu vor mai veni, echipa ar putea intra în faliment.

    Condescu, optimist

    Cu toate acestea, Marin Condescu, reprezentantul USMO la echipa de fotbal, este optimist și spune că echipa va reveni în prima ligă după un an: „Trebuia să ținem de rezultat și mai aveam o șansă! Un an de zile în a doua divizie nu e o tragedie pentru nimeni. Terminăm și stadionul. Cred că vom deveni o echipă mai omogenă. Nenorocirea e că n-am primit motivarea pentru cele 3 puncte luate din meciul cu ASA pentru a putea ataca la TAS. Nu puteai să-ți sacrifici jucătorii pe un asemenea teren. Au trecut 6 luni de atunci. Noi de 2 ani de zile jucăm în deplasare. Când vom reveni pe stadionul nostru, lucrurile vor reveni la normal”.

    Stoican: „Am închegat o familie, un grup”

    Flavius Stoican, antrenorul echipei Pandurii, a declarat, la Digisport, după încheierea meciului pierdut cu 2-1 în fața echipei FC Botoșani, că jucătorii s-au bătut pentru salvarea echipei: „Sunt mândru că am avut şansa să antrenez nişte băieţi care s-au bătut cu toată lumea. Felicit Concordia pentru salvarea de la retrogradare, iar celor de la Poli le urez baftă în meciul de baraj. Nu mă întrebaţi de jocuri de culise, vreau să fiu ponderat. Noi trebuie să ţinem capul sus. Ne-am bătut să câştigăm acest meci şi să ne salvăm de la retrogradare. Am închegat o familie, un grup. M-am gândit că scoatem punct sau puncte. M-am gândit că putem pierde, dar Concordia întâlnea câştigătoarea Cupei României. Însă în fotbal de poate întâmpla orice. Puteam face mai multe în acest meci dacă eram pe bancă. Arbitrajul nu a influenţat rezultatul”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: