spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, atac la Cupă!

    Pandurii, atac la Cupă!

    Oltenii se duelează cu Dinamo pentru un bilet în sferturile de finală ale Cupei României

    Anul 2015 este anul „câinilor” pentru Pandurii. Doar în acest an Pandurii şi Dinamo s-au întâlnit deja de cinci ori, astăzi urmează al şaselea duel, iar în decembrie şi al 7-lea, ceea ce chiar pare ciudat. Ei bine, în acest an, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în Cupa Ligii, de două ori până acum în Liga 1, iar astăzi se vor duela şi în Cupa României. Duelul va avea loc la Severin cu începere de la ora 20.30 şi va fi unul deschis oricărui rezultat.

    sport-01-28

    La victorie

    Pentru Pandurii, campionatul primează. „Este unul dintre obiectivele noastre, chiar dacă este unul secundar, după campionat, și îl tratăm cu seriozitate și cu atenție. În plus, întâlnim un adversar care a demonstrat în sezonul acesta că poate să facă jocuri foarte bune, în ciuda ultimului rezultat, și sunt sigur că vor veni supermotivați pentru că sunt răniți în orgoliu”, a comentat Edi Iordănescu. Tehnicianul pandurilor ştie una şi bună. „Vrem rezultate pozitive, nu ne place să pierdem. Chiar dacă este un obiectiv secundar vom juca la victorie”, a mai declarat Iordănescu.

    Cine-i susţine?

    Meciul se va juca la Severin, la fel cum s-au disputat şi ultimele două întâlniri din care dinamoviştii au ieşit bine, 2-2 în campionat şi 0-2 în Cupa Ligii. Interesant este faptul la ambele partide, dinamoviştii parcă s-au simţit mai bine decât gorjenii, spectatorii fiind de partea „câinilor roşi”. La meciul de astăzi sunt şanse mari ca din nou echipa oaspete să fie mai susţinută decât echipa gazdă. „Eu, și când vorbesc de mine sunt sigur că și băieții sunt în asentimentul meu, am așteptat mereu suportul din tribunele stadionului din Severin și cred că jocul nostru din ultima vreme ar trebui să se materializeze cu o prezență mai semnificativă, însă nu poți să condamni oamenii. Dacă simt plăcerea să vină, vor veni, dacă vor simți și atașament față de echipa noastră, cu atât mai mult. Sper să vină în număr cât mai mare și să ne și susțină. E adevărat, la ultimul meci cu Dinamo, la fel ca și la jocul cu Steaua, nu ne-am simțit tocmai ca acasă, și nu este ușor”, a mai declarat Edi Iordănescu. Mergând mai departe, Iordănescu consideră că meciul de astăzi nu este unul al revanşei. „Eu nu văd meciurile ca revanşe, chiar dacă mai apelez câteodată la orgoliul jucătorilor. Fiecare joc are istoria lui și trebuie abordat separat, în funcție de tot contextul în care se desfășoară meciul. Nu avem nicio revanșă de luat, noi avem ca prim obiectiv campionatul și sperăm să fim în play-off. Tratăm extrem de serios și cupa și sperăm să rămânem în obiectiv și aici, dar sunt momente în care trebuie să iei decizii, iar decizia este ca la acest joc să facem mai multe modificări. Ne asumăm această decizie, sunt și niște riscuri, dar asta este situația”, a mai punctat antrenorul pandurilor.

    Favoriţi la pariuri!

    Cei de la Pandurii sunt favoriţi la casele de pariuri. Astfel, târgujienii au o cotă de 2,2 la victorie, în timp ce Dinamo are o cotă fabuloasă dat fiind faptul că în ultimele două dueluri aceştia nu au pierdut, cotă de 3,5 la victorie. Cu toate astea, forma echipei lui Edi Iordănescu, Pandurii cântăreşte greu în stabilirea cotelor, cele 9 meciuri fără înfrângere la rând în campionat fiind demne de luat în seamă. În plus, ultimul eşec al pandurilor la Severin a fost tocmai în faţa lui Dinamo, însă de câte ori să le meargă bine şi dinamoviştilor în faţa pandurilor?

    „Greu să joci în trei zile și cu Steaua și cu Dinamo. De aia apelez și la mai multe modificări, pentru că sper ca cei care intră, chiar dacă au experiență mai mică și au mai puține jocuri în picioare, să intre cu mai multă prospețime și mai mult entuziasm”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: