spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii au nevoie de ajutor financiar!

    Pandurii au nevoie de ajutor financiar!

    Şeful pandurilor, Narcis Răducan a anunţat ieri că echipa de fotbal ar avea nevoie de susţinere din partea membrilor fondatori pentru a continua să facă performanţă. În afara banilor ce vin din drepturile tv, Răducan spune că mai sunt aşteptat bani şi din vânzarea lui Hora dar şi din drepturile de la UEFA, adică suma de 230 de mii de euro.

    sport-02-10

    Aşteaptă banii de la UEFA

    Oficialii de la Pandurii au solicitat deja Federaţiei prin departamentul Internaţional să facă demersurile necesare pentru ca banii de la UEFA să intra cât mai rapid în conturile clubului gorjean. „Am cerut să ajungă cât mai repede banii de la UEFA. Nu sunt foarte mulţi, dar orice venit ne prinde bine”, a comentat Narcis Răducan. Suma ce va reveni pandurilor, cei 230 de mii de euro vor fi viraţi într-o singură tranşă. La cei 230 de mii de euro se vor adăuga şi cei 550 de mii de euro din transferul lui Hora, dar şi cei 30 de mii de euro ce vor veni din împrumutul lui Anton de la Dinamo la Getafe. „Banii ce vor veni nu vor ajunge pentru plata salariilor restante, cum nici banii pe care îi primim pe Hora nu sunt suficienţi. Dar vom avea liniște vreo 2-3 luni, apoi, o vom lua de la capăt”, a comentat ieri Narcis Răducan.

    Nu se raportează la trecut

    Tot şeful pandurilor spune că echipa ar trebui mai mult ajutată. „Acesta este modul de lucru în acest moment ţinând cont că ne auto fiananţăm. Nu cred că mai există vreo echipă din România care exclusiv trăieşte din ce aduce. În plus jucăm toate meciurile în deplasare şi veniturile din bilete sunt aproape de zero. Aşteptăm să fim ajutaţi pentru a menţine performanţa care este impusă de un an de zile. Avem şanse şi anul acesta, am adus jucători buni. Nu ne raportăm la ce bani avem ci la ce am făcut anul trecut. Cu susţinere ne putem apropia de ceea ce am obţinut anul trecut”, a mai declarat Răducan.

    Continuă performanţa?

    Cei de la Pandurii au început bine campionatul, au 7 puncte după trei etape, iar lumea deja vorbeşte de continuarea performanţei la Târgu-Jiu. „Am început foarte bine campionatul, deşi am trecut prin mari emoţii în această vară, parcă nu s-a schimbat nimic. Văd că echipa este cotată cu şanse la cupele europene deşi este mult mai dificil şi mă refer la partea financiară. Am câştigat 7 puncte din 9, acum ne pregătim de alte două meciuri grele, la Chiajna şi apoi cu CFR”, a mai punctat Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: