spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii au scris istorie

    Pandurii au scris istorie

    Elogii pentru Pustai, Grigoraş, jucători şi public

    Este o premieră la care puţini au putut chiar să viseze. Pandurii a ajuns în Europa League după un meci dramatic contra Astrei Giurgiu. O adevărată finală care a fost câştigată nu şi jucată. Gorjenii au fost pragmatici şi beneficiind de ajutorul Gazului Metan care a remizat la Ploieşti a terminat sezonul pe locul 2. Remiza cu Astra Giurgiu este ca o victorie pentru gorjeni care au obţinut biletul de Europa. Dan Nistor, mijlocaşul pandurilor a spus exact ce trebuia la finalul meciului. „Sunt foarte bucuros că am făcut o întreagă Oltenie fericită. Am scris o pagină din istoria pandurilor, sper să nu ne oprim aici. Nimeni nu conştientizează ce înseamnă locul 2, nici fanii, nimeni”, a comentat Nistor. Antrenorul Cristi Pustai dorea să câştige acest meci, dar se mulţumeşte şi cu remiza. „Ne-am dorit să câştigăm, le-am zis şi jucătorilor. Este devreme să vorbim de Europa. E vremea să ne bucurăm. E o zi istorică şi aşa va rămâne”, a spus şi Pustai.

    Elogii pentru Grig

    La sărbătoarea pandurilor, fanii dar şi oficialii echipei nu l-au uitat pe antrenorul Petre Grigoraş. Tehnicianul care a pregătit Pandurii în tur a fost pomenit de spectatori care i-au scandat numele minute în şir. Şi Cristi Pustai i-a mulţumit lui Grig. „Trebuie să-i mulţumesc lui Grigoraş, puţin îmi e ciudă că a făcut mai multe puncte decât mine. A făcut 35 de puncte. Îi mulţumim. Ştiam c vin la o echipă în scădere de formă, dar pretenţiile erau în creştere şi era greu de gestionat. A fost un risc asumat”, a mai menţionat Pustai. Şi preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu a ţinut să-i felicite pe cei care au pus umărul la istorica performanţă. „Felicit jucătorii, stafful tehnic, publicului. Îi mulţumesc lui Petre Grigoraş, este şi munca lui. Publicul de aici merită să vadă fotbal de Europa League”, a spus Pârvulescu. Căpitanul Ousmane Viera a ţinut să facă două dedicaţii. „Dedic calificarea familie mele şi domnului Grigoraş”, a spus şi Viera.

    Mediaş, jos pălăria

    Gorjenii trebuie să le mulţumească celor de la Gaz Metan Mediaş pentru remiza de la Ploieşti. Gazul a mers la Ploieşti şi a jucat fotbal, nu s-a dat la o parte, iar foştii elevi ai lui Pustai l-au făcut pe antrenor vicecampion naţional. cu această ocazie, antrenorul pandurilor le-a mulţumit şi a transmis şi un semnal spunând că apreciază echipele care joacă pe bune. „Am pierdut cu Braşovul în minutele 89 şi 93. Echipa oaspete s-a bucurat de parcă ar fi câştigat cupa, dar noi le-am strâns mâna. Nu am sărit la bătaie, şi-au apărat o şansă normală. În ţară normalitatea e marginalizată. Am plecat cu inima strânsă de la Mediaş pentru că şi acolo am creat un grup admirabil, le mulţumesc pentru că şi-au făcut datoria. E normal când intri pe teren să joci şi să încerci să câştigi. E un joc în care poţi câştiga sau pierde”, a comentat Pustai.

    Călinoiu felicită Pandurii!

    Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu a comentat şi el istorica performanţă a echipei de fotbal Pandurii. Deşi nu a fost prezent pe stadion, şeful judeţului a ţinut să felicite pe cei care au terminat campionatul pe locul 2. „Susţin echipa Pandurii. Vreau să felicit toată echipa, pe jucători, pe antrenori, este o adevărată performanţă nemaintâlnită la nivelul judeţului Gorj”, a declarat Ion Călinoiu. Acesta spune că nu va putea să acorde prime jucătorilor de la Pandurii. „Nu ne permite bugetul să dăm premii şi nici partea de legalitate nu este asigurată. Acest lucru se realizează prin finanţarea clubului”, a mai comentat Călinoiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: