spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii buni la impresia artistică

    Pandurii buni la impresia artistică

    Marin Condescu după eşecul 0-3 de la Firenze: „Am fost aplaudaţi pentru jocul practicat”

    Vicecampioana României, Pandurii a cedat 0-3 pe terenul Fiorentinei şi mai are de doi bani speranţă la calificare în primăvara europeană. Totuşi, oltenii nu s-au făcut de râs în Italia, ba din contră atât cât au putut şi au avut moral au jucat bine. Gorjenii au avut ocazii, puteau marca, dar au avut neşansă pentru că italienii au marcat primele două goluri din nimic în urma unor erori mari ale fundaşilor olteni. Concluzia e una singură: Pandurii nu s-a făcut de râs, a jucat frumos, dar a dat dovadă de naivitate.

    Scorul e prea mare

    La finalul meciului cu Fiorentina, Marin Condescu şi-a găsit cu greu cuvintele. „E prea mare diferenţa, deşi victoria e meritată, dar atunci când nu îşi intră niciuna din cele trei ocazii, e greu să ţii pasul. Şi a doua repriză am început-o foarte bine, dar am întâlnit o echipă superioară. Fiorentina e dusă, trebuie să vedem acum ce facem la Cluj. Lucrurile s-au cam întors acum. Era altceva dacă am fi câştigat în deplasare. Nu ne-a intrat nimic. Asta e viaţa, ăsta e fotbalul. Dacă am fi reuşit să deschidem scorul la acea bară, lucrurile ar fi stat altfel”, a declarat Condescu. Totuşi, acesta mai crede în minuni. „Speranţa moare ultima, dar va trebui să batem Fiorentina şi Pacos la Cluj şi să nu pierdem cu Dnepr la ei. Nici că vom ajunge în grupe nu credea nimeni. La Firenze am fost aplaudaţi pentru jocul practicat. Aţi văzut şi rezervele când au intrat, cât de bine au jucat la Fiorentina. Scorul e singurul care mă deranjează, nu înfrângerea. Am fi meritat măcar un gol-două”, a comentat Condescu. Şi antrenorul Cristi Pustai era supărat dar şi resemnat. „Fiorentina este probabil prima echipă calificată. Noi cred că meritam cel puţin un gol. Dacă nu dai gol, e greu să iei puncte. O echipă reactivă, precum Fiorentina, speculează orice greşeală şi ajunge chiar şi cu cinci jucători la finalizare. Primele două goluri le-am luat pe greşelile fundaşilor centrali. Să revenim cu picioarele pe pământ, ne-am depăşit de mult condiţia. Sper să mai facem câteva puncte şi să terminăm pe locul 3, pentru că nu mai avem şanse la calificare”, a comentat şi Pustai.

    „Fiorentina a jucat bine contra unui adversar care ne-a pus în dificultate, mai ales pe contraatac. Abia după ce am marcat a treia oară am fost sigur de victorie, ultimul gol a fost cel care ne-a adus liniştea. Am remarcat faptul că Pandurii are jucători buni în atac, cu mult talent. Oricum, nu cred că suntem calificaţi. Vrem să terminăm însă pe primul loc în grupă, deci implicit să mergem mai departe”, Vicenzo Montella, antrenor Fiorentina

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: