spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, butoi cu pulbere!?

    Pandurii, butoi cu pulbere!?

    Postul lui Narcis Răducan nu mai este atât de sigur la Pandurii

    Dacă va exploda butoiul cu pulbere numit Pandurii, atunci mulţi vor avea de suferit. Situaţia este la limită, sunt şanse mari ca echipa să intre în insolvenţă, asta dacă nu cumva apare un Moş Crăciun care să aducă peste 700 de mii de euro şi pe care să-i recupereze peste un an. Însă greu de găsit un astfel de om care efectiv să rişte nişte bani pentru a salva Pandurii. sau poate că există şi va veni această persoană… Până atunci, situaţia la echipă rămâne încordată. Sunt semnale din ce în ce mai evidente că Narcis Răducan nu se mai bucură de susţinerea membrilor asociaţi, cel puţin o persoană cerându-i insistent lui Răducan să plece şi să lase Pandurii. Discuţiile din spatele uşilor închise nu au fost confirmate oficial, însă după ce Ion Călinoiu şi Laurenţiu Ciurel nu au mai participat la şedinţele AGA, Răducan şi-a cam pierdut punctele de sprijin. Aşa că tocmai aceste frământări legate de bani vor conta mult în viitorul apropiat al echipei, iar Răducan poate ceda la un moment dat şi să plece fie dat afară fie de bună voie. Contactat telefonic, Narcis Răducan nu a răspuns la telefon pentru a lămuri situaţia cu care se confruntă la echipă.

    sport-02-9

    Pus sub presiune

    Marele semn de întrebare este dacă Răducan va pleca de la echipă în următoarea perioadă. Cert este că lui Răducan îi expiră contractul la vară, atunci când sunt şanse să nu mai avem echipă. Din păcate pentru club, Răducan a făcut strategia în privinţa lotului de jucători anul acesta doar cât este el şef. Au fost aduşi jucători cu experienţă care au semnat pe un sezon, jucători care din păcate la vară nu ar putea fi vânduţi pentru a mai asigura o gură de oxigen echipei.
    Mai mult, lui Răducan i se impută faptul că de când este şef salariul său a rămas acelaşi, nefiind micşorat, şi în plus oficialul şi-ar trage un comision de 5% din suma de transfer a fiecărui jucător. Asta este chiar grav pentru că oricum Răducan are un contract frumos, aşa că nu ar mai avea nevoie de stimulente pentru funcţia pe care o are. Însă vinovaţi sunt cei care i-au acceptat lui Narcis Răducan toate avantajele pe care le are ca şef la Târgu-Jiu.

    Grig şi jucătorii uşor tensionaţi

    Toate discuţiile legate de Pandurii sunt îndreptate acum spre factorul financiar. Atât. Fotbalul a trecut în plan secund. Tot ceea ce contează este ca echipa să scape de această perioadă neagră şi care este resimţită şi de fotbalişti. „E normal să existe o anumită presiune asupra echipei atâta timp cât apar diverse zvonuri din afară, iar dincolo de asta sunt chiar certitudini că Pandurii trece printr-o situație delicată, grea. Deci e normal și pentru jucătorii care au evoluat și sezonul trecut și care au încă restanțe financiare, să aibă o anumită stare de tensiune în rândul lor, iar lucrul ăsta nu poate să fie deloc benefic pentru bunul mers al echipei. Deocamdată însă, au dat dovadă de mare caracter și nu au pus prea mult în balanță problema aceasta, vâzându-și în continuare de treabă ca să se pregătească cât mai bine”, a declarat Petre Grigoraş. Tot tehnicianul pandurilor spune că situaţia de la Pandurii nu este deloc în regulă şi poate cauza. „E clar că problema cu banii nu poate să continue la infinit, doar și jucătorii au răbdarea lor. Trebuie să-i înțelegem și noi… Eu sper ca cei care răspund de club rezolve această situație delicată. Pentru că ar fi păcat ca o echipă ce în ultimul timp a dovedit că este o nucă tare în campionatul României, o echipă care după 2010 a avut o evoluție foarte bună, să nu dispară atât de ușor. E foarte greu să revii apoi… A fost extrem de greu să ajungi unde ai ajuns acum, să te lupți pentru titlu, să joci în Europa League, iar acum ești pus în postura de a nu ști ce vei face mâine sau peste o lună-două”, a încheiat Petre Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: