spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în căutarea victoriei!

    Pandurii în căutarea victoriei!

    Grig spune: „Avem nevoie de puncte”

    Pandurii a reuşit să bată Dinamo în primăvară chiar pe terenul din capitală. Acum, gorjenii au nevoie de o nouă victorie, de o nouă reprezentaţie de fotbal total, iar meciul programat duminică de la ora 17.30 se anunţă extrem de important. Criza de puncte în care se află gorjenii îi îndeamnă să joace la victorie pe terenul lui Dinamo, să se bată pentru un rezultat pozitiv, egalul fiind o variantă bună pentru târgujieni. „Trebuie să obţinem ceva, poate şi un punct e bun, însă mergem la victorie”, spun jucătorii de la Pandurii.

    În criză de puncte

    Petre Grigoraş, antrenorul pandurilor are ocazia de a reveni după patru etape în care a antrenat echipa din tribună cu un rezultat pozitiv. Deplasarea de la Dinamo pare una grea, diferenţa din clasament dintre cele două echipe e mare, însă la fel de adevărat e faptul că dinamoviştii au avut şi un program accesibil. Oricum, Dinamo e maea favorită a acestei partide, însă gorjenii merg să-şi joace şansa în capitală. „Dintr-un anumit punct de vedere a fost foarte greu să stau departe de banca tehnică, pentru că antrenorului îi stă bine să stea pe bancă, jucătorilor le stă bine să joace pe teren. (…) Normal că supărarea este un pic mare şi pentru suporteri pentru că rezultatele nu sunt cele aşteptate. Dinamo este o echipă care nu are nevoie de prezentări, o echipă foarte bună, cu jucători mai ales de la mijloc în sus care pot să facă diferenţa oricând. E o deplasare foarte grea. Noi venim după un joc bun, dar, din păcate, un rezultat nesatisfăcător comparativ cu ce ne aşteptam înainte de joc. Avem nevoie de puncte, suntem în foame mare de puncte faţă de adversarul de duminică, care are o zestre mult mai bogată. Dacă vom reuşi să ne ridicăm la un nivel foarte bun al jocului, atunci putem spera. Un meci de factura asta trebuie tratat cu o asemenea responsabilitate încât nu ai voie să faci prea multe greşeli, pentru că greşelile pot fi taxate de jucătorii cu calităţi foarte bune, cu execuţie foarte bună. Ar fi extraordinar ca, în loc să avem trei bare, să avem un gol sau două care se ne aducă puncte. Esenţialul pentru noi este să câştigăm puncte, avem o perioadă destul de delicată, jocul de la Dinamo, meciul de Cupă de joi”, spune Grigoraş.

    „Orice rezultat e posibil”

    Pe târgujieni îi aşteaptă o săptămână grea cu meciuri la Dinamo, Oţelul şi apoi acasă cu Concordia. „Sunt trei meciuri într-o săptămână extrem de importante pentru noi şi în campionat şi în cupă şi să sperăm că ne putem ridica la nivelul aşteptărilor mele, sunt eu sunt la fel de supărat ca şi voi că nu avem rezultatele scontate. Întotdeauna îmi doresc maximul din toate, nu pot să spun că mergem favoriţi în vreo anumită partidă şi asta am văzut-o şi în partide cu echipe mai slabe decât noi. Orice rezultat este posibil, aştept maximul posibil din toate meciurile pe care le vom disputa în această săptămână. Primul este cel mai important, este meciul cu Dinamo, un meci mai mult decât greu, dar avem speranţe, pentru că putem să ne luptăm cu orice adversar de le egal la egal, poate şi norocul va fi de partea noastră, pentru că ne-a cam ocolit într-o anumită perioadă de timp şi se pare că şi asta face parte din joc”, a mai declarat Grigoraş.

    Ei sunt favoriţi

    La casele de pariuri, Dinamo are prima şansă, cota la victorie fiind de 2, în timp ce Pandurii are o cotă la victorie de 4. Astfel, cine pariază 10 lei pe victoria pandurilor, iar elevii lui Grig vor câştiga, şi respectivul parior se va alege cu 40 de lei în buzunare. Remiza în meciul de duminică are o cotă de 3,4, normală în astfel de situaţii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: