spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii "chinuiţi" în Poiana Braşov !

    Pandurii „chinuiţi” în Poiana Braşov !

    De ieri după-amiază, Pandurii se află în cantonament la Poiana Braşov. Chiar de când au ajuns în locul de cantonament, jucătorii şi-au intrat în pâine şi au efectuat un prim antrenament. De obicei, aceste stagii de pregătire sunt adevărate coşmaruri pentru jucători, pentru că sunt extrem de solicitante din punct de vedere fizic. În lot sunt 26 de jucători, însă nu toţi vor fi opriţi pentru returul de campionat.

    Cantonamentul, calvarul jucătorilor

    Din punctul de vedere al antrenorului Petre Grigoraş, această perioadă nu este una chinuitoare. „Nu e chin, e o perioadă foarte grea, trebuie să conştientizeze că fără perioada asta ne va fi foarte greu în retur”, este punctul de vedere al lui Grigoraş. Vorbele tehnicianul sunt împărtăşite şi de jucători care, totuşi, sunt de părere că stagiul montan este un calvar. „Iarna este o perioadă grea, dar sperăm să trecem cu bine. Trebuie să venim cât mai antrenaţi şi să începem returul cu dreptul. Nu ştiu cât vom alerga, cred că 7-8 kilometri pe antrenament. Pe noroaiele astea nu are rost să facem cu mingea şi de aceea e mai bine să mergem şi să alergăm pe zăpadă decât pe noroi. Şi ştiţi cum e, mai întâi trebuie să poţi să alergi ca să prinzi mingea, aşa că mai întâi pregătirea fizică, şi apoi cu mingea”, spune şi Claudiu Voiculeţ.
    Şi căpitanul Mihai Pintilii recunoaşte că perioada de cantonament este un solicitantă. „Cantonamentul de iarnă e perioada cea mai grea din viaţa unui fotbalist, dar mergem la pregătire cu capul sus. Trebuie să ne pregătim cât mai bine la Braşov. În Antalya, cred eu, va fi mai uşor, dar pregătirea de la Braşov contează cel mai mult”, a spus şi Pintilii.

    Program încărcat

    La Poiana Braşov, fotbaliştii de la Pandurii au parte de un program foarte încărcat. Astfel, în afara celor două antrenamente pe zi, se va mai trece şi pe la sala de forţă unde fiecare jucător are parte de un program special. După cele două antrenamente se va merge la bazin şi saună şi astfel se va efectua şi acea procedură de refacere după efort. Timpi morţi nu există…

    Lotul plecat la Poiana Braşov:
    Mingote, Mutu, Horvat – portari, Matei, Pleaşcă, Popete, Viera, Chiricheş, Grecu, Rada, Tătaru, Cardoso, Voiculeţ, Băcilă, Hidişan, Pintilii, Militaru, Avramescu, Neagu, Nistor, Ciucur, Vranjes, Brata, Cristea, Apostu şi Voinea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: