spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii continuă seria meciurilor pozitive în Liga 2

    Pandurii continuă seria meciurilor pozitive în Liga 2

    Pandurii Târgu Jiu au remizat, scor 1-1, sâmbătă după-amiază, cu ACS Poli .A fost primul meci jucat pe stadionul Electrica, pe strada Renaşterii. Dupaă un început timid de partidă, baieții noștrii au preluat conducerea după ce, în minutul 34, George Tudoran a înscris din penalty, dar atacantul venit din Norvegia, Maudo Keita, a marcat golul ce a adus al cincilea punct în ograda bănăţeană în acest sezon.

    Totuşi, partida putea începe bine pentru Pandurii, după ce Pîrvulescu a trimis un şut în bara transversală din minutul 4. Timişorenii au fost nevoiţi să îl înlocuiască pe Smaranda în minutul 13, după ce portarul a căzut şi s-a lovit la un tendon cu care a avut probleme recente. Locul său a fost luat de goalkeeperul U21 Mario Contra, care s-a descurcat bine în meci.

    Golul Timișoarei a venit la o fază la care Maudo Keita a tras bine, din afara careului, cu pământul, iar portarul Mihai Colotan nu a avut ce face. Până la finalul reprizei, Pîrvulescu a mai prins un şut periculos, dar Mario Contra a respins în corner şi la vestiare s-a intrat cu 1-1. În repriza secundă, ocaziile mari au lipsit, dar s-au dat multe avertismente, pentru că ambele echipe erau nervoase. Timişorenii au mai suferit de problema ratărilor, iar Drăghici şi Keita nu şi-au mai creat ocazii prea mari.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: