spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii - Corona, duelul codaşelor din retur!

    Pandurii – Corona, duelul codaşelor din retur!

    Grigoraş spune: „Statistic vorbind, se întâlnesc Tandă cu Mandă…cele mai slabe echipe din 2014”

    Nimeni nu ar fi putut anticipa în iarnă că în penultima etapă a campionatului se vor întâlni cele mai slabe echipe ale returului. Corona şi Pandurii au obţinut cele mai puţine puncte în 2014, aşa că cele două echipe ocupă ultimele două locuri într-un clasament făcut pe baza rezultatelor din acest an. „Se întâlnesc cele mai slabe echipe din Liga 1 în 2014. Meciul codaşelor, în care niciuna nu este favorită. Noi n-am câştigat acasă, ei n-au nicio victorie în deplasare”, a comentat ieri antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş. Meciul dintre Pandurii şi Corona se va juca astăzi de la ora 18:30, accesul publicului fiind gratuit.

    Şi totuşi, noi suntem favoriţi

    Chiar dacă judecând după rezultatele din acest retur meciul se anunţă unul echilibrat, Grigoraş vrea cele trei puncte aducând ca şi argument diferenţa de valoare a celor două echipe. „Asta spune statistica, nu vorbesc de valoarea loturilor, de valoarea jucătorilor. Eu am încredere în valoarea jucătorilor mei, valoarea lor şi-au arătat-o în turul campionatului. Tot ei au fost şi atunci, dar, statistic vorbind, acum se întâlnesc Tandă cu Mandă din 2014, ce să ne mai ascundem după degete. Trebuie să facem totul să depăşim această situaţie, să facem un lot pentru sezonul viitor cu care să ştergem această ruşine din 2014. După ce Pandurii s-a obişnuit cu rezultate bune şi jocuri foarte bune, 2014 a fost un fiasco”, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul pandurilor. Tehnicianul pandurilor pariază pe victoria echipei sale. „O să le spun şi băieţilor că dacă la meciul cu Steaua nu mi-a fost frică pentru că nu aveam ce pierde, de acest meci mi-e frică. E ultima reprezentaţie acasă după un retur dezastruos cu evoluţii lamentabile acasă şi fără victorie. Ne dorim victoria, sunt convins că o putem obţine, suntem într-o uşoară creştere ca şi joc chiar dacă rezultatele au fost modeste. Am încredere că dacă băieţii se vor prezenta ca la ultimele două meciuri vom câştiga. De spălat impresia doar ploaia o poate spăla, dar măcar la ultima reprezentaţie acasă să câştigăm”, a mai spus Grig.

    Galop de sănătate?

    Mulţi microbişti gorjeni se aşteaptă la un scor fluviu al pandurilor. Gorjenii sunt marii favoriţi ai acestui joc, iar o victorie la scor ar descătuşa puţin atmosfera într-un moment greu. Totuşi, antrenorul oltenilor suflă în iaurt pentru a nu se arde, aşa că se aşteaptă la un duel echilibrat. „Eu am mai avut o experienţă neplăcută, chiar înainte de a pleca, cu Severinul am făcut 2-2 acasă când toată lumea se aştepta la un galop de sănătate. Ei erau ca şi retrogradaţi cu mari probleme financiare, iar atunci am luat un punct”, a mai spus Grigoraş. Astfel, pe tehnician îl înţeapă amintirile, dar este convins că echipa sa va sparge gheaţa acasă în acest an. „De la meci la meci jocul a crescut. Dacă la primul meci am pierdut în urma unui joc slab cu Timişoara, apoi am pierdut la Vaslui deşi nu trebuia să pierdem, iar apoi au urmat două jocuri puţin mai bune ca exprimare.

    Victorie la despărţire

    Cei de la Pandurii vor să încheie sezonul cu un rezultat bun pe teren propriu. „O victorie ar atenua cu 1% din supărarea din acest retur”, a comentat Grig. Acelaşi antrenor promite că din vară lucrurile vor sta altfel. „Sunt convins că în ediţia viitoare vom pune mult mai multe probleme adversarelor, echipa va arăta bine şi vom reuşi să facem o figură frumoasă”, a mai punctat tehnicianul pandurilor. În acest meci nu vor putea juca Marko Momcilovic care este accidentat şi va rata chiar şi ultimul joc, dar şi Nicandro Breeveld care este suspendat.

    „Sunt sigur că joi vom câştiga cu Corona, acest meci va fi o descătuşare pentru echipă şi pentru publicul nostru, pentru suporteri, pentru toată lumea. Sunt convins că după meciul cu Steaua vom reedita jocul bun şi vom avea şi un rezultat pozitiv în sensul că vom câştiga cu Corona”, Mihai Prunariu, preşedinte CA Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: