spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în criză !

    Pandurii în criză !

    Mihai Prunariu se ia de jucători: „Unii au senzaţia că sunt la staţiune şi în afară de a încasa salariul şi a sta relaxaţi nu au altă grijă”

    Pandurii a pierdut amicalul jucat sâmbătă la Severin cu CSU Craiova, scor 0-3. În afara rezultatului, oficialii de la Pandurii s-au arătat nemulţumiţi de atitudinea şi prestaţia jucătorilor, şi asta deşi aveau posibilitatea de-a se ascunde în spatele unor alibiuri legate absenţa mizei jocului sau a utilizării unor jucători de la echipa a doua. Dar gorjenii nu au făcut asta, ba din contră au realizat că acest meci este un semnal de alarmă ! Gorjenii au fost învinşi fără prea multe emoţii de către cei de la CSU. Ferfelea a marcat în prima parte, minutul 36 cu un şut în vinclul porţii lui Gliwa, şi puteau să o mai facă de alte două ori. Adevărat e că şi târgujienii au avut vreo două situaţii bune de gol, însă irosite. După pauză, Grig a schimbat jumătate de echipă, în timp ce adversarii au trimis în teren o cu totul altă echipă, iar scorul s-a modificat de încă două ori. Craiovenii au reuşit să înscrie prin Herghelegiu de două ori, aşa că s-a ajuns la 3-0, scorul final al partidei de la Severin.

    Şedinţă furtunoasă !

    Şi chiar dacă a fost un meci amical, cei de la Pandurii nu au privit indiferenţi cum a decurs jocul, aşa că la finalul partidei în vestiar a avut loc o şedinţă furtunoasă de câteva minute. Jucătorii au fost serios certaţi de către antrenori dar şi de către preşedintele Mihai Prunariu, acesta punându-i serios la zid pe artizanii din teren. Multe reproşuri, acuze dar şi un avertisment pentru jucători. „A fost o şedinţă pentru că era nevoie. Domnul preşedinte a considerat că e bine să aibă loc această discuţie chiar după joc. Suntem într-o situaţie delicată, dar trebuie să strângem rândurile şi să trecem de această perioadă pentru a urca în clasament. Deranjează şi atitudinea, sunt momente când se face totul superficial şi nu e deloc în regulă”, a declarat secundul Marian Dinu. Preşedintele Mihai Prunariu a avut şi el de făcut reproşuri jucătorilor pentru atitudine. „A fost o discuţie serioasă, bărbătească. Era cazul să existe această discuţie”, a comentat Mihai Prunariu, oficial care le-a reproşat jucătorilor lipsa de atitudine şi de la meciul cu Universitatea Cluj. Efectiv, reacţia preşedintelui a fost una de descărcare după ultimele prestaţii ale echipei. „Ca de obicei mă deranjează lipsa de atitudine a unor jucători care au senzaţia că joacă doar cu numele. Băieţii trebuie să înţeleagă faptul că niciunde nu joacă numele, iar dacă nu se dăruiesc vom avea o mare problemă”, a declarat Mihai Prunariu. Oficialul echipei de fotbal nu se sfieşte să dea după jucători pe care îi acuză că nu se gândesc decât la binele lor din punct de vedere financiar. „Unii au senzaţia că sunt la staţiune şi în afară de aş încasa salariul şi a sta relaxaţi nu au altă grijă. Câteodată nu-i înţeleg şi deşi cred în continuare că avem un lot valoros mai trebuie să şi demonstrăm lucrul acesta”, a mai spus Prunariu.

    Totul sau nimic cu ASA

    Acest duş rece din amicalul cu CSU are menirea de a-i trezi la realitate pe jucători. „Meciul cu ASA este unul crucial şi dacă nu-l câştigă vor avea o mare problemă cu toată lumea, inclusiv cu mine”, este ameninţarea lui Prunariu. Şi antrenorul secund, Marian Dinu vorbeşte despre acest meci cu ASA. „Vine un meci în care putem trece de linia roşie, sau un meci care să ne adâncească această criză. E momentul în care jucătorii trebuie să dea dovadă de caracter, trebuie să depăşim acest moment”, a mai spus şi Marian Dinu.

    CSU Craiova – Pandurii Târgu Jiu 3-0

    CSU Craiova I: Bălgărădean – Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Madson, Tîrnăcop, Bancu (23 Băluţă), Varga – Ferfelea, Curelea.

    CSU Craiova II: Straton – Dănănae, Avrămia, Frăsinescu, Velcovici – Sin, Cârstea, Brandan, Mateiu, Băluţă, Herghelegiu. Au mai intrat: Brac, Gângioveanu. Antrenori: Sorin Cârţu şi Emil Săndoi.

    Pandurii: Gliwa – Pleaşcă, Erico da Silva, Mevlja, Momcilovic – Anton, Elton da Silva, Nistor – Iorga, Roman, Shalaj. Au mai jucat: Mingote, Buleică, Nicoară, Predescu, Unguruşan, Constantin, Piţian, Smrekar, Feiz Shamsin, Horj, Militaru. Antrenor: Petre Grigoraş.

    Arbitrii: Marian Balaci – Caius Drulă şi Andrei Căluşeru.

    Au marcat: Ferfelea 36, Herghelegiu 55 şi 64

    Stadion: Municipal din Severin, spectatori: 400

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: