spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în criză !

    Pandurii în criză !

    Fără victorie în ultimele patru etape, gorjenii nu mai găsesc nici calea spre gol

    Vicecampioana României, Pandurii Târgu-Jiu traversează o perioadă destul de grea atât din punct de vedere al jocului cât şi al rezultatelor. Startul de retur este unul destul de slab, din cele cinci etape scurse, oltenii au câştigat doar patru puncte din 15 puse în joc. Celor trei etape din această primăvară li se adaugă şi alte două jucate în iarnă, iar linia de clasament nu e deloc una bună, o victorie, un egal şi trei eşecuri. Astfel, Pandurii este în criză!

    Au uitat calea spre gol

    Pandurii şi-a făcut un nume în ultimii ani ca o echipă ofensivă. Aici vorbim şi de epoca lui Grigoraş dar şi de cea a lui Cristi Pustai. Ambii tehnicieni au avut rezultate bune în plan ofensiv cu Pandurii, lucru sesizat de fiecare dată de presa de specialitate. Din păcate, de vreo patru meciuri, Pandurii a uitat calea spre gol. În primele 18 etape, Pandurii a marcat 41 de goluri, însă de patru partide echipa olteană parcă este alta, gorjenii marcând un singur gol în ultimele patru meciuri. Inevitabil, Pandurii a şi căzut în clasament pentru că din 12 puncte puse în joc au fost câştigate doar unul singur! Adică atât cât au şi marcat elevii lui Pustai în această ultimă perioadă în meciurile cu Petrolul Ploieşti (0-1 acasă), Oţelul Galaţi (0-1 în deplasare), Ceahlăul (1-1, acasă) şi Astra (0-2 în deplasare). Această serie de patru meciuri fără victorie este cea mai nefastă din ultimul an şi jumătate. Cel mai bun rezultat care contează în acest retur de campionat a fost chiar în etapa a 18-a, prima a returului jucată în iarnă, Pandurii câştigând în deplasare cu 5-3 la FC Braşov.

    Premieră negativă şi pentru Pustai

    De când a venit la Pandurii, Cristi Pustai a avut parte mai tot timpul de rezultate bune. Ei bine, pentru prima dată tehnicianul a legat patru meciuri la rând ca şi antrenor al pandurilor fără victorie. Seria neagră poate fi stopată luni, atunci când Pandurii va juca pe teren propriu în faşa unei alte echipe aflată în criză, Concordia Chiajna. Chiar şi antrenorul pandurilor a recunoscut că echipa sa are ceva probleme în ofensivă, şi tocmai de la această ineficienţă s-a ajuns la situaţia în care echipa a ajuns de pe locul 4 pe 6. „Am dat un singur gol în trei etape jucate în 2014. Aşa că e greu să aduni puncte în acest context”, spune Cristi Pustai.

    Credit de la primar

    Şi edilul şef al Târgu-Jiului, Florin Cârciumaru a vorbit despre evoluţia echipei din această perioadă. „Am văzut la ultima etapă că echipa intră în formă. Eu am încredere că vom juca în cupele europene. Sunt patru meciuri la rând fără victorie? Se mai întâmplă în lumea fotbalului. Lui Pustai nu i s-a mai întâmplat la Târgu-Jiu, dar la Mediaș i s-a mai întâmplat. Să fim optimişti, spargem gheaţa cu Chiajna. Nu ne gândim decât la o victorie la meciul de acasă cu Concordia”, a declarat Florin Cârciumaru.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: