spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, din cantonament, în cantonament

    Pandurii, din cantonament, în cantonament

    Cei de la Pandurii, vineri, au terminat cantonamentul la Sibiu iar astăzi încep al doilea stagiu de pregătire în Austria. Acest al doilea cantonament va fi diferit faţă de primul în care s-a pus accentul pe acumularea fizică. „În primul stagiu am jucat un singur meci, acum vom juca din două în două zile. E un alt nivel al pregătirii, se va munci cu siguranţă însă mai mult pe partea cu mingea”, a comentat vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu. Acesta va fi şeful delegaţiei echipei oltene în Austria, localitatea aleasă pentru desfăşurarea acestui cantonament fiind Saalfelden. „Vom avea teren la dispoziţie şi condiţii bune de refacere după efort. Asta contează cel mai mult în această perioadă”, a mai spus Temelescu.

    Se caută formula câştigătoare

    Gorjenii vor decola astăzi de la ora 17.00 de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Munchen. De acolo târgujienii vor fi preluaţi de autocarul echipei care a plecat cu trei zile mai devreme şi vor fi duşi la destinaţie. „E distanţa mică, în maxim două ore după ce aterizăm vom ajunge la Saalfelden şi cred că Grig îi va scoate seara la o mişcare pe băieţi. De marţi dimineaţa se intră serios în pâine”, a mai spus Temelescu. Oltenii vor deplasa 26 de jucători în Austria, iar acolo vor mai aştepta alţii la teste. „Impresarii care ne tot sună ne-au promis că vor aduce ceva jucători să-i vedem. Aşteptăm doi camerunezi, un brazilian şi un francez. Vin, îi vedem şi apoi decidem”, a mai declarat şeful delegaţiei oltene, Viorel Temelescu.

    Cantonamentul pandurilor se va întinde pe durata a 11 zile, în această perioadă oltenii având programate şi şase amicale. „După cum ştiţi, Grig are un principiu. Le dă tuturor din lot şanse egale pentru titularizare. Aşa că în primele meciuri cu siguranţă va folosi toţi jucătorii care îi are la dispoziţie, după care va începe să creioneze primul 18, apoi primul 14 şi de ce nu chiar şi primul 11. E greu de spus acum care sunt titularii pentru că în aceste amicale să zicem că o aşa zisă rezervă face furori, păi e nebun Grig să- mai scoată din echipă? Abia după turneul din Austria în care avem şase meciuri vom vedea exact cum stă treaba”, a mai declarat Temelescu.

    Niciun amical în ţară

    Cel puţin până în acest moment, un lucru e cert. Gorjenii nu vor juca nici un amical în ţară după revenirea din Austria. „Nu avem timp când să jucăm. Venim cu o săptămână înainte de reluarea campionatului, probabil băieţii vor avea o zi sau două libere pentru a merge să-şi vadă familiile după care intrăm în linie dreaptă. Să vedem când ne programează Liga în prima rundă, poate jucăm chiar vineri aşa că nu avem timp de încă un amical acasă”, a comentat Temelescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: