spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii după punct sau puncte la Chiajna

    Pandurii după punct sau puncte la Chiajna

    Gorjenii vor să spargă seria de două meciuri pierdute în Liga 1

    Într-un moment critic, echipa de fotbal Pandurii are de jucat contra celor de la Concordia la Chiajna. Prinşi cu problemele financiare, gorjenii trebuie să joace şi fotbal şi să facă uitate aceste cârcote financiare. Din păcate, fotbalul este pe locul doi la echipa gorjeană, în timp ce ilfovenii sunt ok din punct de vedere financiar. Duelul din această seară este unul important pentru echipa gorjeană, miza celor trei puncte fiind mare. Pandurii a căzut de pe loc de play-off şi doar o victorie readuce trupa olteană pe poziţie de play-off.

    sport-01-3

    Misiune grea

    Măcinaţi de probleme financiare, cei de la Pandurii vor să treacă testul de la Chiajna. „Şi aşa era partida foarte dificilă, acum e cu atât mai dificilă cât situaţia de la club este aşa cum este”, a declarat Petre Grigoraş. Atmosfera în lotul pandurilor nu este chiar grozavă după ultimele evoluţii. „Venim după două eşecuri la rând care nu au cum să nu afecteze. Ei vin după o victorie cu Dinamo poate puţin aşteptată”, a mai declarat Grig. Tehnicianul pandurilor ştie că elevii lui vor da totul pe teren în duelul cu Concordia. „Vom juca pe sintetic, acolo unde am înţeles că Pandurii nu a câştigat până acum pe acel gazon sintetic. Toate au un început. Partida va fi foarte dificilă, moralul lor este ridicat, al nostru nu este stabil. Am încredere în echipă, în caracterul şi experienţa lor. Vor face totul posibilul ca jocul să fie spectaculos şi de ce să nu luăm punct sau puncte”, a mai punctat Grigoraş. Pentru că gorjenii nu au reuşit să facă o figură frumoasă în ultimele două runde, deja lumea a început să vorbească despre şansele pandurilor în acest campionat. „Nu ne-am gândit că ne vom bate la titlu. La posibilităţile financiare, stabilitatea de la Steaua această echipă este favorită la campionat… Din punct de vedere financiar este Steaua şi restul echipelor. Fotbalistic situaţia este echilibrată. Vom vedea ce putem face la Concordia. Două victorii te duc foarte repede în primele trei. Două eşecuri te duc foarte repede joc în clasament”, a mai punctat Grigoraş.

    Grig merge cu Lazar

    Tot antrenorul pandurilor susţine că nu îl va schimba pe David Lazar după gafa din meciul cu Viitorul, atunci când a gafat incredibil. „Eu sunt conservator. Nu scot un jucător după o greşeală, o gafă. Indiferent dacă este portar sau jucător de câmp. Încerc să am un echilibru, oricine poate greşi. Ne aducem aminte de greşeala lui David Lazar, dar să nu uităm că a avut intervenţii foarte bune în alte meciuri, eu nu uit că a apărat fără greşeală în multe momente. A fost o greşeală, nu tai capul nimănui. Toţi au fost afectaţi, dar astea se întâmplă şi la case mai mari. Sunt alţii care sunt jucători de milioane şi care au gafat…”, a declarat antrenorul Petre Grigoraş.

    Revanşa pentru Cupa Ligii

    Pentru Pandurii, meciul de la Chiajna este important. Astfel, târgujienii vor să răzbune eliminarea din optimile Cupei Ligii la fotbal, o eliminare dramatică consemnată după executarea loviturilor de departajare. Târgujienii vor să îşi ia revanşa, să câştige la Chiajna şi să ia o gură importantă de oxigen înainte de pauza de 10 zile din liga 1 prilejuită de meciurile din preliminariile pentru Mondiale.

    „Am pierdut pasul cu primele locuri, cu două rezultate favorabile ne ţineau sus, eram în altă parte. Dar acestea au fost rezultatele, jocul, s-a întâmplat. Privim cu încredere înainte, încercăm să reparăm ce am pierdut”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: