spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Pandurii, echipă rănită, obosită, debusolată şi fără identitate"

    „Pandurii, echipă rănită, obosită, debusolată şi fără identitate”

    Ce frumos juca Pandurii la începutul campionatului. Ce fotbal, ce atitudine! Gorjenii au stat etape bune cocoţaţi pe locul 2 în Liga 1. Dar minunea pare a fi trecut, iar gorjenii sunt în scădere de turaţie. De nerecunoscut. De la un 6-2 sau victorii clare contra Rapidului sau lui CFR elevii lui Grig au trecut la reversul medaliei cu ultima clasată, FC Severin. Incredibil, nu am reuşit să batem lanterna roşie, ba chiar puteam să şi pierdem. Chinurile pandurilor continuă în Liga 1, iar Petre Grigoraş dă din umeri neştiind ce să mai facă pentru a scoate echipa la liman. Ultimele patru rezultate nu îl mulţumesc deloc pe Grig, egal cu Steaua şi Severin acasă şi înfrângeri la Constanţa dar şi acasă cu Dinamo în Cupă. Dacă remiza cu Steaua poate fi trecută la plusuri, celelalte trei rezultate sunt dezamăgitoare. „Sunt 3 jocuri pierdute consecutive. Suntem pe topogan, nu ştiu dacă momentan jucăm contra echipei a doua nu o batem. Am făcut extrem de multe greşeli. Nu avem voie să nu câştigăm meciul cu Severin. Îmi pare foarte rău. Am trecut mult mai uşor peste eşecul de la Constanţa, cu Dinamo. Pentru mine egalul cu Severin este o înfrângere. Pentru mine sunt 3 meciuri pierdute, egalul e egal cu o înfrângere”, a comentat Grigoraş.

    Au uitat să joace

    Tot principalul pandurilor ştie care sunt vinovaţii crizei care a pus stăpânire pe ocupanta locului trei din Liga 1. „Noi suntem singurii vinovaţi, jucătorii şi antrenorii. Noi suntem de departe vinovaţi. Nu am cuvinte. Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă rezolvam situaţia. Posibil această cădere vine şi pe plan psihic, posibil e de vină şi acest loc doi pe care l-am avut şi care a adus multă încărcătură. Lipsa de experienţă contează şi ea, nu cred că fotbalul se uită în 2 săptămâni”, a mai punctat Grigoraş. Tehnicianul pandurilor sintetizează şi arată tabloul pe care îl vede în faţa ochilor. „Pandurii arată ca o echipă rănită, obosită, debusolată, care şi-a pierdut din identitate”, a mai punctat Grig.

    „Trebuie să avem capul sus, să nu abdicăm. Ce dacă e o perioadă mai grea? Pandurii a ajuns în faţă pe munca acestor băieţi şi merită să fim alături de ei şi antrenori. Nimeni nu ne-a făcut cadou puncte”, Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: