spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, echipă de succes!

    Pandurii, echipă de succes!

    Secundul Marian Dinu spune: „Poziţia din clasament nu reflectă valoarea lotului, avem un lot foarte bun”

    Tibor Selimeş completează: „Pandurii? Echipă foarte bună, echipă de primele 4-5 locuri”

    Victoria cu 4-0 obţinută de Pandurii contra celor de la Oţelul Galaţi a dat startul unei serii de laude la adresa gorjenilor. Acest succes a venit pe fondul unui joc bun al echipei antrenată de Petre Grigoraş, aşa că starea de spirit e foarte bună în tabăra oltenilor. „A fost o victorie absolut meritată, nu s-a pus problema învingătorului, chiar eram convins că o să câştigăm pentru că veneam după o perioadă foarte bună ca joc, acest ghinion nu putea ţine la infinit. Am ratat o şansă bună cu Astra, puteam câştiga şi cu Petrolul”, a comentat Grigoraş. Însă, grosul laudelor la adresa evoluţiei bune a pandurilor a venit din partea antrenorului echipei din Galaţi, Tibor Selimeş. „Pandurii este o echipă foarte bună, e în primele 4-5 din ţară”, spune antrenorul Oţelului.

    Victorie pentru descătuşare

    Gorjenii au tot dat semnale de ceva etape că joacă un fotbal de calitate, aşa că Petre Grigoraş poate sta liniştit, jocul îi dă speranţe că rezultatele bune vor veni. Victoria categorică obţinută în meciul cu Oţelul a venit după o prestaţie bună, în special în partea a doua a partidei. „Ca joc, suntem în creştere, preconizam asta la începutul campionatului, sunt convins că putem scoate un rezultat bun şi cu U Cluj. Nu va fi un meci uşor. N-a fost o primă repriză extrem de reuşită, presiunea a fost mare asupra jucătorilor chiar dacă am încercat să trecem peste acest lucru, cerându-le jucătorilor să joace la măcar 70-80% din potenţial”, a mai spus Grig. Cel care an stat pe banca tehnică la acest joc, antrenorul Marian Dinu spune că echipa s-a descătuşat, cele patru goluri venind ca o refulare după startul ratat de campionat. „E foarte importantă victoria. E ca o butelie de oxigen, nu o gură. Aveam nevoie foarte mult din toate punctele de vedere de cele trei puncte. Dacă până acum eram mulţumiţi de evoluţia jocului, dar nu am avut rezultatele dorite, acum ne declarăm mulţumiţi. A fost un meci cu două reprize diferite. Presiunea rezultatului şi-a pus amprenta asupra jocului în prima parte, ne-am dorit mult, dar au fost greşeli multe. În repriza a doua, după primul gol totul a decurs firesc, băieţii s-au descătuşat. Am marcat 4 goluri, am mai refăcut din golaveraj. Sper să fie un început, dar ne trebuie continuitate”, a comentat Marian Dinu. Ei bine, victoria categorică a venit în urma unei prestaţii bune. „Sper să fie descătuşarea, de la meciul cu Viitorul echipa e în creştere ca joc. Poziţia din clasament nu reflectă valoarea lotului, avem un lot bun. Mulţi dintre ei au un potenţial mai bun”, a mai spus Marian Dinu.

    Selimeş ne vede în top

    Antrenorul Oţelului Galaţi, Tibor Selimeş ne vede cu ochi buni. „Pandurii trebuie să fie în primele 4-5 echipe din ţară, e o echipă foarte bună. Ştiam că Pandurii e o echipă bună. Am văzut meciul cu Astra, nu meritau să piardă acolo. Aveţi o echipă de valoare, aţi văzut ce schimbări s-au făcut, ce să mai, au bancă de rezerve bună. Pandurii este o echipă bună, cu jucători de valoare care joacă de ceva timp împreună”, a declarat Tibor Selimeş. Acesta a vorbit şi despre echipa sa, însă în termeni negativi. „Am făcut două reprize diferite. O primă parte bună în care cât am putut să alergăm am închis culoarele, am avut şi câteva şanse. Noi fizic stăm foarte prost, am căzut în repriza a doua, din păcate nu am trecut peste primul gol. Jucătorii care nu au valoare cad, la noi e lipsă de valoare. Trebuie să aducem jucători de valoare”, a spus Selimeş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: