spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, egal dureros!

    Pandurii, egal dureros!

    Gorjenii au avut 3-1 în minutul 65, după care puteau pierde un meci care i-a scos din cursa pentru locurile 1 şi 2

    Gata! Dacă cineva îndrăznea să mai viseze că echipa gorjeană se bate la campionat, acum s-a trezit la realitate. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Pandurii este foarte departe de locurile de Champions League. Totul s-a năruit după ultimele două partide, jocuri pe care gorjenii le-a avut în mână, dar pe care le-au irosit cu seninătate. Mai întâi a fost remiza cu Astra Giurgiu, un 0-0 obţinut în condiţiile în care o repriză gorjenii au avut om în plus pe teren. Apoi, a urmat meciul cu ASA Tg. Mureş, un joc pe care târgujienii l-au avut în mână, dar care le-a fost scăpat printre degete. Brusc, chiar dacă au avut o conjunctură favorabilă, gorjenii au dat cu piciorul unei şanse uriaşe de-a se bate la primele două locuri şi a scrie istorie. Acum, pandurilor le-a mai rămas să se bată cu Dinamo pentru locul 3!

    sport-01-13

    Ce poveste de meci!

    Pandurii-ASA Tg. Mureş a fost unul din cele mai spectaculoase meciuri din Liga 1 din acest sezon. S-a terminat 3-3, aşa că persoanele neutre, cele care nu susţin vreuna din cele două echipe au avut cu ce se delecta. Plăcerea altora, chinul nostru. În pielea lui Edi Iordănescu să nu fi fost la acest joc, să ai parte de toate stările posibile. Începi cu determinare, răsufli oarecum după ce Hora marchează, apoi te enervezi după ce iei un gol după o gafă de poziţionare a elevilor tăi, după care îţi revine inima la loc după golul de 2-1 al lui Antal. La pauză, încerci să repari ce nu merge, imediat după pauză se face 3-1, aşa că inevitabil te relaxezi puţin. Iordănescu părea că fierbe pe margine chiar dacă tabela arăta un 3-1 sec, însă semnalele din teren erau unele negative. Efectiv mureşenii i-au „călărit” pe gorjeni, au marcat un gol din lovitură liberă, după care pandurilor le-au tremurat genunchii, şortul pe ei. S-a făcut şi 3-3 pentru că fotbalul te pedepseşte, iar când în teren ai multe „mâini moarte” chiar nu ştii ce să mai faci. S-a evitat totuşi un dezastru pentru că gorjenii puteau intra în istoria neagră, să se facă de ruşine pentru că mureşenii au fost de vreo 3-4 ori foarte aproape chiar de-a câştiga. În schimb, cei de la Pandurii erau de nerecunoscut, cel puţin ultima jumătate de oră a fost una execrabilă. S-a încheiat 3-3, un 3-3 spectaculos, dar care îngroapă speranţele pandurilor la un loc de Champions League.

    Au căzut total

    La final, regrete, tensiune şi multă nedumerire. Un antrenor Edi Iordănescu ce a zăbovit vreo 2-3 minute pe bancă copleşit de evenimentele din acest meci. O privire în gol şi multe semne de întrebare, însă una normală: de ce unii panduri joacă aşa prost? Greu de răspuns chiar şi de antrenor. Prostia şi lipsa de concentrare duc la eşecuri, iar egalul cu ASA este unul ce seamănă cu un eşec. După un asemenea meci în care echipa sa a jucat bine o perioadă şi apoi brusc tot jocul bun se schimbă în rău, e greu să găseşti explicaţii. Şi totuşi, judecând cum i-au jucat elevii, Iordănescu poate pune un diagnostic. „Felul cum am gestionat ultima parte a jocului nu arată nici foarte multă inteligență, nici maturitate. Probabil că am crezut că la 3-1 meciul este terminat. Am avut în față un adversar experimentat, matur, care nu a cedat și care a reușit să întoarcă rezultatul. Am gestionat foarte prost anumite situații. Voi discuta individual cu jucătorii. Nu am avut o mentalitate corectă”, spune Iordănescu. Efectiv, antrenorul condamnă modul cum echipa sa a gândit finalul de meci.

    „Nu eram pregătiţi…”

    Tot antrenorul pandurilor a menţionat faptul că aceste ultime două meciuri sunt argumentele perfecte care arată faptul că echipa lui nu era pregătită de lupta la titlu. „Acum am gestionat într-un mod catastrofal finalul. Dar asta arată de ce suntem o echipă mică, incompletă și departe de ce ne-au văzut anumiți specialiști, candidați la titlu. Nu suntem pregătiţi din multe puncte de vedere. Am făcut un sezon bun, nu trebuie dat uitării. Jucăm împotriva unor echipe bune. Avem multe minusuri în cadrul grupului şi în jurul echipei, şi să nu uităm că această echipă a fost formată din mers. Nu este confortabil să facem naveta la Severin, să jucăm fără fani aici, serile sunt triste nici nu ne putem bucura având doar 50 de spectatori. Au mai fost şi ceva probleme de ordin financiar, şi toate astea sunt minusuri, ne-au frânat. Se fac eforturi majore să se rezolve din probleme, apreciez asta”, a comentat antrenorul pandurilor.

    „A intervenit o relaxare incredibilă. Ce m-a deranjat este că am primit nişte greşeli copilăreşti. Ne-am întâlnit cu patru ori cu ASA, de trei ori i-am învins. Nu am primit niciun gol, astăzi am recuperat. Normal că nu sunt mulţumit, e un punct cu care nu facem nimic”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: