spot_img
7.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, emoţii pentru Cupa României

    Pandurii, emoţii pentru Cupa României

    Tot în capitală, dar astăzi la prânz va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea optimilor de finală ale Cupei României. Gorjenii au ajuns în această fază a competiţiei după ce în precedentul tur, cel al 16-imilor de finală au eliminat cu scorul de 2-1 Şoimii Pâncota. Aşadar, astăzi, la Casa Fotbalului se va stabili tabloul optimilor de finală, competiţie unde Pandurii are ca obiectiv accederea cât mai sus în întrecere.

    Evită granzii

    Procedura tragerii la sorţi e simplă. Cele două echipe din urna C vor fi grupate cu două echipe din urna A, apoi, în continuare, cele 3 echipe rămase în urna A vor fi grupate cu 3 din urna B, iar ultimele 6 cluburi din urna B vor fi împerecheate între ele. În aceste condiţii în mod sigur nu vom juca în această fază cu echipele fruntaşe, Steaua, Dinamo, Petrolul sau CFR, variantele rămase fiind echipe fie din Liga 1 fie din eşalonul doi. Totul ţine de noroc.

    Jucăm în deplasare!

    Faza optimilor de finală se va disputa în zilele de 29, 30 şi 31 octombrie în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Totuşi, în situaţia în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării. Cert este că echipa noastră nu va juca meciul din faza optimilor de finală pe teren propriu ci în deplasare, cele mai lungi fiind la Suceava, Piatra Neamţ, Iaşi sau Târgu Mureş. De preferat ca şi distanţă ar fi deplasări la Mioveni, Craiova sau chiar Bucureşti.

    Componenţa urnelor pentru optimile Cupei:

    Urna A: Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti; Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu
    Urna B: Ceahlăul Piatra Neamţ, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, FC Viitorul, FC Braşov, CSMS Iaşi, CS Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti şi ASA Târgu Mureş
    Urna C: CS Mioveni şi Rapid CFR Suceava.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: