spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, eşec la final de an

    Pandurii, eşec la final de an

    Gorjenii au ratat locul 3 în ultima etapă din 2013

    Al 34-lea meci oficial al pandurilor în acest sezon s-a jucat joi seara pe Stadionul Municipal contra Petrolului Ploieşti şi nu s-a încheiat aşa cum doreau oltenii. Joi seara pe o ceaţă deasă gorjenii au ratat oportunitatea de a termina turul pe locul 3. Oltenii au pierdut la limită şi au ratat podiumul la finalul anului.

    Meciul de pe Municipal a început tocmai în momentul n care ceaţa câştiga teren şi se instala vertiginos peste Municipal. Tocmai de aceea, la un meci la care se estimau să vină 6.000 de spectatori, doar vreo două mii de temerari s-au încumetat să vină la meci. Programarea în batjocură a ultimei etape nu putea să se termine altfel. Condiţii de iarnă cu minus 7 grade în termometre şi o ceaţă deasă au afectat calitatea jocului. O bătaie de joc în adevăratul sens, vara echipele sunt puse să joace la +44 de grade iar iarna la minus 10 grade. În fine, revenind la fotbal, acesta fost afectat de condiţiile meteo. Doar o parte din spectatori au văzut prima ocazie mare a meciului. În minutul 7 Hamza a lovit bara transversală din 3 metri. Apoi, după două minute oltenii au replicat printr-o ocazie uriaşă, Momcilovic din situaţie de singur cu portarul a tras în Pecanha. Până la pauză cei de la Petrolul au mai avut o ocazie, Hamza a şutat din 8 metri, dar Stanca a scos miraculos. La pauză a fost 0-0, un rezultat care părea să mulţumească pe toată lumea.

    Ei bine, după pauză oaspeţii au ieşit mai decişi de la vestiare şi în minutul 51 trupa lui Cosmin Contra a dat lovitura. O centrare venită de la Alcenat a fost reluată în poartă de Hamza, atacantul petrolist reluând după ce l-a dezechilibrat pe Pleaşcă. La 0-1 oltenii nu mai aveau ce pierde, au încercat să iasă la atac, însă fără a exercita o presiune mare în careul lui Pecanha. Au fost vreo două faze care au încins atmosfera, Ericşut din lovitură liberă de la 18 metri la o palmă de vinclul porţii prahovene. Pustai a forţat, l-a introdus pe Buleică, iar acesta a trecut pe lângă gol, şutul de la 16 metri lovind bara porţii lui Pecanha. Petrolul îşi vedea de jocul încâlcit şi fără idei, bazat pe apărare, în timp ce Pandurii nu prea conta în atac, execuţiile lăsând de dorit. Sare pe rana deschisă a pandurilor a pus şi arbitrul Ovidiu haţegan, acesta având o manieră ostilă de arbitraj, pro Petrolul. Pe lângă faptul că nu a acordat multe lovituri pentru Pandurii, domnul central a dat totul pentru oaspeţi. Un aşa arbitraj la ciupeală pentru o echipă e perfect pentru o echipă în deplasare. S-a terminat cu victoria Petrolului, eşec ce ţine Pandurii pe locul 4. Cert este că oltenii au pierdut contactul cu podiumul.

    Cadouri pentru juniori

    Toţi juniorii de la pandurii au primit cadouri de sărbători. Oficialii clubului gorjean au decis ca joi la prânz să le ofere micilor jucători de fotbal câte o plasă de dulciuri pentru sărbători. Deşi nu se află la prima acţiune de acest gen, oficialii echipei gorjene reuşind ca în fiecare an să le ofere o mică atenţie juniorilor, anul acesta este pentru prima dată când micile atenţii au venit din mâna jucătorilor de la echipa mare. Tot lotul în frunte cu antrenorii dar şi cu cei din conducere au împărţit plase de cadouri, şi asta deşi după câteva ore echipa avea meci în campionat cu petrolul Ploieşti. După ce au împărţit cadourile, jucătorii de la echipa mare au fost asaltaţi de juniori pentru autografe şi poze, cel mai căutat fiind aşa cum era de aşteptat Eric de Oliveira. acesta, timp de mai bine de o jumătate de oră a dat la autografe şi a făcut poze, nerefuzând pe nimeni.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: