spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, excursionişti în Ghencea!?

    Pandurii, excursionişti în Ghencea!?

    Steaua a câştigat din nou titlul naţional, al 25-lea aşa că în Ghencea e sărbătoare. Pandurii, după un an senzaţional în care a terminat pe locul 2 în Liga 1 şi a mers în grupele Europa League este de nerecunoscut. Cele două echipe care se vor întâlni în această seară în Ghencea au fost singurele care au reprezentat România în grupele cupelor europene în toamnă, însă ambele au fost eliminate încă din faza grupelor. În această seară, Steaua îşi permite să trimită în teren chiar rezervele, în timp ce oltenii caută să-şi revină după seria neagră de rezultate din acest retur. Favorita certă a meciului din această seară este Steaua, însă gorjenii pot furniza marea surpriză mai ales că nu va exista presiunea publicului, jocul urmând să se joace fără spectatori.

    Steaua a respectat tradiţia anului trecut, Pandurii ba. Gorjenii au dezamăgit şi au ajuns în zona locurilor care nu pot face cinste unei vicecampioane. „Depindem de rezultatele celelalte şi depindem şi de ce vom face cu Corona Braşov acasă. Cu 46 de puncte e posibil să nu cazi mai jos de locul 7-8, dar cred că acum contează foarte mult şi un loc în clasament pentru că sunt bani”, a comentat Petre Grigoraş.

    Ei bine, Pandurii merge în Ghencea să joace fotbal. Îi va fi greu să se ridice la pretenţiile adversarului, însă elevii lui Grig au datoria morală să încerce să joace un fotbal de calitate. „Din păcate, faptul că echipa nu se poate exprima decât 70-75 de minute nu se poate rezolva în 4-5 etape. Acest lucru l-am constatat, l-am discutat şi cu jucătorii, dar nu poţi să faci mai nimic acum. Mai sunt două săptămâni, e o perioadă în care să încerci să scoţi cât mai mult din jucători”, a declarat antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş. Preocupaţi mai mult de jocul lor, gorjenii vor încerca să facă faţă adversarului. „Nu cred că Steaua se va distra. Eu cred că sunt jucători profesionişti, chiar dacă au câştigat matematic titlul vor încerca să nu-şi iasă din ritm pentru că mai au finala Cupei, mai e un trofeu în joc şi sunt convins că vor face tot posibilul să rămână la un nivel înalt”, a declarat Grig. Tot tehnicianul pandurilor prevede un meci de chin şi în Ghencea. „Ce ne aşteaptă pe noi luni seara? Ne va aştepta o partidă grea. Dacă ne-am chinuit cu Timişoara, cu Viitorul şi alte echipe care au venit aici şi au luat puncte, va fi foarte, foarte greu cu Steaua. Lupta va fi dură şi sper că vom reuşi cât de cât să ne ridicăm la nivelul adversarului”, a mai anunţat Grigoraş.

    Ei cu rezervele, noi cu titularii

    Pentru acest meci dintre Steaua şi Pandurii programat în Bucureşti, tehnicianul Stelei a luat decizia ca o parte dintre jucătorii importanţi să fie ţinuţi în afara lotului. Aşa se face că mai mulţi jucători importanţi printre care Tătăruşanu, Pintilii, Tănase, Chipciu, Szukala sau Sânmărtean să nu joace împotriva pandurilor. „Am hotărât sa dăm liber câtorva jucători care au dus greul până acum. La meciul cu Pandurii vor lipsi câţiva fotbalişti. Vor fi 6-7 jucători care nu au prea jucat şi care vor evolua în acest meci cu Pandurii”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

    Meci fără sare şi piper

    Partida dintre Steaua şi Pandurii se va juca cu tribunele goale. Este al doilea meci consecutiv de acasă pe care steliştii îl joacă fără fani în tribune după ce Comisia de Disciplină a sancţionat dur prin suspendarea terenului incidentele în care au fost angrenaţi suporterii stelişti la jocul de la Braşov. „Fotbalul fără spectatori e ca mâncarea fără sare şi piper”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: