spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii fără atac

    Pandurii fără atac

    În meciul de la Galați, Grig va ataca fără atacanți pentru că vârfurile de lance Matulevicius și Roman nu pot juca. Unul este accidentat iar altul suspendat. „Ne-am gândit şi noi şi am ţinut cont doar în ceea ce-l priveşte pe Roman cu acel al doilea galben, pentru a avea posibilitatea de a-l avea la meciul de campionat. A fost o discuţie între noi doi să facă acest lucru pe final. Din păcate ne-a ieşit doar treaba cu cartonaşul, nu şi cu rezultatul… Ştiam că ieşise Matulevicius accidentat, că va fi o absenţă de mai lungă durată şi că nu-l vom avea cu Chiajna”, spune Grigoraș.

    Acesta a găsit soluția și va ataca fără atacant. „Am 18 jucători în lot, că ne lipsesc anumiţi jucători, anumite posturi, asta e cu totul altceva, dar trebuie să ne descurcăm. La atacanţi mă refeream. Sincer, m-aş fi băgat, dar nu mai pot, aş fi fost o soluţie acum vreo 20 de ani… Chiar dacă ne lipsesc atacanţii am mai făcut improvizaţii de genul acesta şi sper să meargă şi de data asta”, mai declară Grigoraș. Astfel, Răduț are șanse să joace în ofensivă ca și vârf fals. „Meciul acesta 100% va juca Răduţ. Aş fi putut risca 20-30 de minute şi la Dinamo, dar era un risc prea mare pentru a-l pierde până la finalul turului. Acum sunt convins că este apt 100% să joace. Nu ştiu cât va putea juca, dar va fi o variantă. 100% voi merge și pe mâna lui Gliwa. De ce aş face o schimbare de genul acesta? Nu sunt adeptul schimbărilor radicale şi imediate. Şi nu a fost Gliwa singurul vinovat în meciurile în care a fost introdus şi nu acolo este principala noastră problemă, nu acolo este tendonul lui Achile la echipa noastră”, a mai spus Grig.

    Smrekar tot în stand-by

    Gorjenii speră ca în cel mai scurt timp atacantul Matija Smekar să fie legitimat. „Sper ca în cea mai scurtă perioadă să primim cartea verde a lui Smrekar. El este aici la Târgu-Jiu, s-a antrenat și este gata de joc. Când va veni cartea verde va fi o opțiune în plus pentru Grig pentru faza de atac. Acum la Galați, ambii atacanți titulari nu vor juca, unul este accidentat și altul suspendat. Probabil va evolua Shamsin, nu știu, Grig decide pe cine bagă”, a mai spus și Mihai Prunariu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: