spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii fără lider în teren!

    Pandurii fără lider în teren!

    Pustai o spune: „Viera a fost un lider, la fel şi Eric, acum nu mai avem”

    Evoluţia oscilantă a pandurilor ar putea fi explicată şi prin lipsa unui jucător care în momente grele să tragă echipa după el. Lipseşte acel om care în momente de cumpănă cuvântul său e litere de lege în vestiar. Ei bine, şi Cristi Pustai a sesizat lipsa omului de bază din echipă, şi asta chiar dacă a tot căutat un jucător care să preia totul pe umerii săi. Nici Christou Paraskevas, nici Paul Anton sau Bogdan Unguruşan nu s-au impus ca adevăraţi lideri chiar dacă li s-a dat pe braţ banderola de căpitan. Aşa că la vară, echipa are nevoie să-i fie adus un lider.

    Viera, Eric şi apoi nimeni

    Pandurii a trecut prin momente grele, iar Pustai se plânge de faptul că nimeni nu a reuşit să-l înlocuiască pe Eric. Niciun jucător nu şi-a luat inima în dinţi pentru a strânge rândurile pandurilor. Şi antrenorul nu poate fi acuzat că nu a încercat, însă nu i-a prea reuşit. De obicei căpitanul de echipă e cel care trage „Căpitanul de echipă are condiţia necesară să fie titular, iar noi avem trei căpitani”, spune Cristi Pustai. Coincidenţă sau nu, de fiecare dată când echipa a avut rezultate bune, în teren s-a detaşat un lider. Gorjenii au mizat pe Viera în sezonul trecut atunci când echipa a devenit vicecampioană, iar în prima parte a sezonului când au făcut furori în Europa, târgujienii au mizat pe Eric. „Viera era un lider. Un lider pe care după plecarea lui Eric nu-l mai avem. Viera era un lider, şi Eric era un lider”, spune Cristi Pustai.

    Nu au calităţi native…

    Tehnicianul oltenilor susţine că în acest moment nu există un jucător care să-şi ia în serios rolul de lider. „Liderii se nasc e greu să-i construieşti, nu-i poţi impune, ei se impun singuri prin calităţi. Nu avem lider, se simte şi în teren”, a mai declarat Cristi Pustai.

    „Bud nu s-a integrat”

    Adus la Pandurii în iarnă, Cristi Bud a fost trimis acasă. „Bud nu s-a integrat. Lui Bud îi era greu să mai prindă lotul după apariţia lui Matulevicius. Am încercat să-l trimit la echipa a doua şi speram să dea 1-2 goluri şi să aibă încredere în el. Dar în condiţiile în care nu mai prindea lotul şi se antrena cu echipa a doua pe sintetic el nu se putea pregăti, aşa că în condiţiile în care de la vară nu mai făcea parte din lot rezilierea era cea mai bună”, a declarat Pustai.

    De Paşte, în Moldova

    Programaţi să joace chiar în ziua de Paşte, gorjenii nu vor avea timp de petreceri. „Jucătorii şi noi o să avem parte de Paşte de luni dimineaţa încolo. Se fac 12 ore până acolo. Astea sunt condiţiile, o să revenim imediat după meci. De plecat o să plecăm de vineri dimineaţa, facem deplasarea dintr-o singură bucată, dacă tot faci 8 ore putem merge şi 12 ore. O să avem condiţii de refacere acolo, o să mergem direct la stadion, facem un mic antrenament de dezmorţire. Sâmbătă o să facem un antrenament, dar să vedem unde vom face pentru că sunt probleme cu terenurile”, a declarat Pustai.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: