spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în foame … de puncte !

    Pandurii în foame … de puncte !

    Paul Anton, mijlocaşul pandurilor pune degetul pe rană: „Indiferent cum va fi jocul, ne trebuie cele trei puncte”

    10 puncte în 10 etape. Un bilanţ modest pentru Pandurii, aşa că în mod logic echipa olteană se află pe loc retrogradabil. Târgujienii pot face pasul în faţă în etapa din week-end, pot sălta peste linia ce delimitează retrogradarea de salvare, însă pentru a fi realizat acest obiectiv este obligatorie obţinerea celor trei puncte în meciul cu ASA Târgu Mureş. „Foamea de puncte şi determinarea sunt principiile pe care trebuie să mergem”, a comentat mijlocaşul Paul Anton.

    Miză mare…trei puncte

    „Trebuie să câştigăm cu ASA” a fost mesajul preşedintelui Mihai Prunariu în vestiar la ultima şedinţă pe care a avut-op cu jucătorii. Nu există o altă variantă, aşa că Paul Anton a comentat pe siteul oficial importanţa jocului de sâmbătă. „Va fi un meci foarte greu, cu o echipă foarte experimentată, jucători cu mulţi ani şi multe jocuri în Liga 1, care au fost şi campioni. Pentru noi este un meci de totul sau nimic, aşa că suntem cu gândul doar la victorie. Sincer, sper să obţinem toate cele trei puncte din acest meci, indiferent cum va fi jocul, ne trebuie cele trei puncte. Bine, ne dorim şi un joc bun pentru că urmează o perioadă destul de dificilă şi dorim să creştem de la meci la meci. Important este să obţinem cele trei puncte, indiferent de joc”, a comentat Paul Anton.

    Teama de adversar

    Adversarii de sâmbătă, cei de la ASA Târgu Mureş le dau fiori pandurilor. „Sincer, parcursul lor nu m-a surprins, chiar dacă e vorba de o nou promovată. Au făcut nişte transferuri foarte bune, au adus nişte jucători cu experienţă, aşa că nu a contat faptul că este o nou promovată. Au avut un parcurs foarte bun, dar eu sper să-i stopăm, să începem noi să avem un parcurs foarte bun, să începem să legăm victorii pentru că doar asta ne poate salva, ne poate scoate din zona aceasta în care nu ne place”, a declarat Paul Anton. Şi antrenorul Petre Grigoraş a vorbit despre lotul echipei din Târgu Mureş. „Este o miză importantă cu Târgu Mureş pentru că venim după rezultate destul de slabe şi întâlnim un adversar pe val, cu jucători destul de experimentaţi şi valoroşi şi va trebui să facem un efort fantastic pentru a câştiga această partidă care pentru noi este una esenţială. Vom întâlni adversari foarte puternici, un Goga, un Axente, Zicu, Hora, Voiculeţ, N’Doye, Mureşan şi aşa mai departe”, a mai spus şi Grig.

    Duel special Pustai – Grig

    Sâmbătă, în afara meciului de pe teren dintre jucători, va fi şi un duel interesant între cei doi antrenori, Cristi Pustai şi Petre Grigoraş. Din păcate, Grig nu va putea sta pe banca de rezervă pentru că îşi va ispăşi ultima etapă de suspendare din cele patru dictate după eliminarea de la Astra. Totuşi, Grig va lua loc cel mai probabil loc în tribună cât mai aproape de terenul de joc. Totodată, va fi şi primul meci pentru Cristi Pustai din postura de adversar în faţa pandurilor pe care i-a şi pregătit. Cât despre faptul că tehnicianul celor de la ASA îi cunoaşte pe jucători, Grig spune că asta nu e o problemă pentru echipa sa oferind şi un exemplu în acest sens. „Nu e niciun avantaj. Vă dau un exemplu. Şi eu cunoşteam, pe vremea când eram la Iaşi, toată echipa Oţelului, îi cunoşteam atât de bine încât ştiam şi ce număr poartă fiecare la ghete, ştiam absolut totul despre ei şi ne-au bătut 4-0. E vorba de atitudine, de determinare, dorinţă şi, pentru noi bineînţeles, şi de foame de puncte”, a mai punctat Grigoraş.

    „Promitem că vom da totul pentru a obţine cele trei puncte, sper că vom şi reuşi”, Paul Anton, mijlocaş Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: