spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, gata de botezul european!

    Pandurii, gata de botezul european!

    Mâine seară gorjenii vor debuta în cupele europene tocmai în Estonia

    A venit timpul debutului în cupele europene. Pandurii Târgu-Jiu, vicecampioana României va juca mâine seară în Estonia în prima manşă a turului 2 din Europa League. În această dimineaţă echipa şi stafful tehnic vor pleca spre Estonia, acolo unde vor ajunge la bordul unui charter.

    Vin emoţiile

    Oficialii echipei Pandurii au recunoscut că cu cât se apropie momentul debutului în Europa League cu atât emoţiile cresc. „De la oră la oră ne cresc emoţiile. Este şi normal atâta timp cât vorbim de primul meci în cupele europene. Sper ca aceste emoţii să nu ne afecteze, jucătorii să treacă peste tot şi la ora de start să fim pregătiţi să luăm o opţiune serioasă în privinţa calificării încă din manşa tur”, a comentat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Trebuie spus că nu doar emoţiile vor fi mari, ci şi starea de oboseală. Astfel, echipa târgujiană abia de câteva zile a revenit dintr-un cantonament istovitor, însă Pârvulescu spune că jucătorii nu vor fi epuizaţi. „Din păcate, UEFA a schimbat data jocului tur şi asta ne-a dat puţin peste cap. Eu sunt convins că deşi venim după un cantonament în care s-au încărcat bateriile băieţii vor fi motivaţi şi vor avea suflu la Tallinn. Nu vor fi copleşiţi nici de emoţii şi nici de oboseală, simt asta”, a mai punctat Pârvulescu.

    Joacă şi revin

    Echipa gorjeană va dormi o singură noapte în Estonia, cea dinainte de meci. „Nu avem timp, trebuie să revenim acasă pentru că avem meci sâmbătă în campionat cu FC Braşov şi nu putem pierde nicio clipă. Timpul este foarte util. Estimăm ca pe la ora 21.30 să decolăm de la Tallinn şi să revenim aproape de miezul nopţii acasă”, a mai punctat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: