spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, gata de start !

    Pandurii, gata de start !

    Ieri, Pandurii avea programat un meci amical contra divizionarei B, FC Argeş. Acest meci era ultimul de verificare înaintea reluării campionatului, însă din cauza terenurilor impracticabile de la Târgu-Jiu, jocul a fost anulat. Mai mult, nici măcar antrenamentul de ieri nu a putut fi făcut în aer liber, antrenorul pandurilor ducându-şi echipa să se antreneze în „balon” la Complexul Dolce Vita. Cum suprafeţele de joc de pe Municipal sunt îmbibate cu apă lui Grigoraş îi va fi greu să găsească soluţii pentru a-şi desfăşura treaba aşa cum trebuie în aceste ultime zile până la reluarea campionatului.

    Antrenament la Dolce Vita

    Grigoraş şi-a chemat jucătorii şi ieri la antrenament. Şi, cum terenurile din incinta stadionului Municipal sunt impracticabile, cea mai bună soluţie a fost „mutarea” antrenamentului din aer liber în „balon”. Aşa că ieri la prânz jucătorii prim divizionarei gorjene s-au pregătit la Dolce Vita. Antrenamentul a fost unul uşor, după încălzire fotbaliştii încingând un tenis cu piciorul. Rămâne de văzut ce soluţii vor mai găsi de astăzi încolo oficialii de la Pandurii în legătură cu terenul de antrenament, mai ales că prognoza meteo nu este deloc una bună, meteorologii anunţând ninsori şi frig. În aceste condiţii, este posibil ca programul de pregătire al pandurilor să fie dat peste cap. Sunt şanse mari ca şi startul Ligii 1 să fie amânat.

    Voinea la Deva

    Atacantul pandurilor, Albert Voinea are şanse mari ca din retur să joace la o altă echipă. Conducerea pandurilor vrea să-l împrumute pe tânărul atacant la o echipă de Divizia B, Mureşul Deva fiind în pole-position. Astfel, vârful a şi evoluat o repriză pentru Mureşul Deva într-un meci de verificare jucat la Târgu-Jiu între Mureşul Deva şi FC Piatra Olt, atacantul primind laude din partea devenilor care au anunţat că şi-l doresc în echipă pe gorjean.

    Cristea, licenţiat în sport

    Un alt jucător al pandurilor, Călin Cristea a susţinut în week-end examenul de licenţă. Jucătorul a absolvit cu succes Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport cu specializarea fotbal, devenind astfel licenţiat în sport. Jucătorul a şi revenit deja la echipă şi este apt pentru reluarea campionatului. Mijlocaşul chiar are şanse să debuteze oficial pentru gruparea gorjeană în meciul de vineri de la Severin contra liderului Oţelul Galaţi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: