spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, gata de duelul cu Petrolul!

    Pandurii, gata de duelul cu Petrolul!

    Gorjenii vor reveni din cantonament cu trei zile mai devreme pentru a pregăti mai bine meciul cu găzarii

    Petre Grigoraş s-a decis să scurteze perioada de cantonament a echipei de la Curtea de Argeş. Aşa că în loc să revină duminică la Târgu-Jiu, echipa gorjeană va reveni astăzi în oraş, deci cu trei zile mai devreme. Motivul este legat de starea fizică a echipei care în ultimele zile s-a „încărcat” din punct de vedere fizic, aşa că se doreşte puţin relaxarea până la meciul cu Petrolul programat luni seara. „Sper ca luni să arătăm bine în meciul cu Petrolul”, spune Grigoraş. Tehnicianul pandurilor a folosit acest cantonament pentru a le mai încărca „bateriile” jucătorilor astfel încât în perioada care va urma şi care se anunţă foarte grea, jucătorii să fie cât mai bine pregătiţi din punct de vedere fizic. „A fost o perioadă foarte bună. A fost un stagiu bun, am echilibrat situaţia din punct de vedere fizic la unii jucători care nu au prins cantonamentul de vară. Sper ca luni să arătăm bine cu Petrolul şi să câştigăm”, a comentat Grigoraş. Prezent la meciul amical de la Curtea de Argeş jucat de gorjeni contra celor de la SCM Argeşul Piteşti, preşedintele Mihai Prunariu s-a arătat mulţumit de realizările în plan ofensiv ale echipei. „E bine că am marcat multe goluri, a fost un amical mai mult decât util. S-a văzut faptul că echipa este încărcată din punct de vedere fizic, a acumulat mult, aşa că există o uşoară stare de oboseală. Însă, am convingerea că luni seara ne vom impune”, a declarat oficialul pandurilor.

    Şi-au dat drumul la goluri

    Forma bună arătată de echipă în plan ofensiv este şi pe placul antrenorului principal, Petre Grigoraş. atacantul Mihai Roman a marcat patru goluri, aşa că Grigoraş nu poate fi decât mulţumit de forma vârfului său. „Sper ca să nu le fi terminat pe toate. În campionat suferim la finalizare. Roman a avut o evoluţie bună, a avut reuşite de atacant. Mă bucur pentru el, sper să fi trecut de şocul venirii la noua echipă. Îl aştept, sper să aibă o evoluţie bună, am discutat cu el, iar reuşitele acestea le dă încredere. Sper să le dea mai multă dezinvoltură, aici am suferit în campionat”, a mai spus Grig. Întrebat de nivelul jocului echipei sale la meciul cu SCM Argeşul, scor 8-2, Grig spune că adversarul nu a fost chiar unul de calibru. „A fost un test util, cu plusuri şi minusuri ca de obicei,. La plusuri trec prima repriză când am jucat mai mult decât bine. În partea a doua am făcut schimbări, am introdus şi jucători mai noi veniţi care sunt în urmă cu pregătirea. A fost o evoluţie mai puţin concludentă cu greşeli. Sper total am văzut unde sunt jucătorii ca şi nivel. A fost un antrenament bun, prin joc. Mă interesa să jucăm cu o echipă mai slab cotată pentru a vedea cum se prezintă toţi”, a mai spus Grigoraş.

    Fundaş luat până la iarnă

    În lotul echipei gorjene a mai apărut un jucător, un fundaş sloven în vârstă de 23 de ani. Nejc Mevlja a trecut pe la Maribor şi Livingston, iar până la iarnă va face parte din lotul pandurilor, şi asta chiar dacă nu a impresionat prea mult. „Prima impresie a fost bună. Ne-am decis să-l păstrăm până la iarnă cu opţiune de prelungire. Avem nevoie de concurenţă, nu pot spune multe despre el. Cred că în ultima perioadă nu s-a antrenat, iar acum când a prins acest stagiu a acuzat o oarecare stare şi jocul nu a fost concludent”, a mai spus Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: