spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, gata de victorie!

    Pandurii, gata de victorie!

    Pandurii – CFR este unul din cele mai tari meciuri ale etapei a 2-a din Liga 1. Gorjenii şi clujenii sunt decişi să facă un meci tare duminică seara de la ora 21:00 la Târgu-Jiu. „Vrem să debutăm cu o victorie pe teren propriu”, spune preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu, acelaşi obiectiv avându-l şi Petre Grigoraş. „Sigur că ne dorim să câştigăm”, a comentat şi Grig, completat din nou de preşedinte. „Cred că plecăm cu prima şansă, avem datoria faţă de spectatorii noştri să câştigăm acest meci”, mai susţine Pârvulescu.

    Îi năşim din nou?

    Pandurii are de luat şi o revanşă după ce în returul ediţiei trecute, ardelenii s-au impus dramatic la Târgu-Jiu. „Îmi aduc aminte de acel meci, chiar m-am gândit că acel gol primit în minutul 94 va cântări decisiv pentru accederea în Europa. Şi din păcate aşa a fost, ei ne-au luat faţa”, a spus Pârvulescu. Şi totuşi, Grig îşi face curaj mizând pe faptul că Pandurii este naşul CFR-ului. „Anul trecut echipa a pierdut cu 1-0 în prelungiri. Dar pe unde i-am prins am fost o bestia nera, i-am cam bătut. Aş vrea ca tradiţia să se păstreze. Chiar dacă la un moment dat se spunea că dacă-i batem noi, ei iau campionatul. Nu m-ar deranja să-i batem şi ei să ia campionatul”, spune Grigoraş. Tehnicianul are amintiri şi din Gruia, pentru că anul trecut a antrenat CFR-ul. „Nu am de luat nicio revanşă. De la orice echipă de la care am plecat nu am discutat despre conducători sau motivele pentru care am plecat. Sunt locuri unde am antrenat, unde am lucrat cu nişte oameni, am câştigat nişte bani, rămânem într-o relaţie. Nu am de luat nicio revanşă, dacă vom câştiga e un debut cu dreptul şi ne vom bucura pentru noi. Atât. Nu dedic victorii lui Moş Ion Roată sau Tudor Vladimirescu”, a spus Grigoraş.

    Mergând mai departe, antrenorul a comentat şi avantajul pe care echipa sa îl are contra CFR-ului, acela legat de programare. Clujenii au jucat joi seara la Minsk în Europa, iar duminică vor juca la Târgu-Jiu, însă din punctul de vedere al lui Grig, acest avantaj nu e chiar un atuu. „O să fie foarte obosiţi, sleiţi, nu ştiu dacă se prezintă. Joacă în Europa, vin cu charter, au timp arhi suficient să pregătească meciul nu cred că meciul de la Minsk le va diminua forţele. Mai greu e pentru Pandurii, dacă plecăm la Botoşţani sau Iaşi facem 2 zile pe drum. Ei vin cu avionul şi în 3 ore sunt la Târgu-Jiu. Eu aş vrea să ne calificăm în Europa, să jucăm la 3 zile şi nu invoc starea de oboseală. Dacă ajungi să joci acolo eşti puternic. Pandurii anul trecut după fiecare meci de cupe europene au câştigat. Anul trecut eram la Cluj, parcă veneau de la Dnepr şi au făcut 1-1 şi erau gata gata să ne bată”, a mai spus Grigoraş.

    Şi-au revenit?

    Un semn de întrebare pentru gorjeni este legat de exprimarea în teren. „Spuneam că nouă ne va fi mai greu în acest început, că nu am avut un ritm bun de joc, iar etapa de acum face parte din acele meciuri în care am cerut puţină clemenţă vizavi de jocul echipei. Sper ca dorinţa, ambiţia lor, evoluţia pe teren propriu să ne facă mai puternici şi să începem campionatul pe teren propriu cu o victorie. După cum ştiţi anul trecut, în retur, nu am reuşit decât o victorie pe teren propriu în campionatul trecut, şi atunci în ultima etapă cu ultima clasată. Pentru noi este un test, o provocare”, a mai declarat Grigoraş.

    „E un debut în acest campionat pe teren propriu. O echipă foarte grea care joacă în Europa League, o echipă schimbată în bine după rezultate şi joc. Ne va aştepta un meci dificil. CFR şi-a găsit cadenţa, ritmul, e o echipă periculoasă. Vedem duminică unde suntem şi noi”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    „Şi noi aşteptăm şase puncte. Nu văd pe cineva care joacă două meciuri acasă să ia 1 punct, 2, 3 sau 4. Toată lumea vrea şase puncte. Dar pe noi ne interesează primul meci. nu va fi deloc uşor, nu facem greşeală să-i considerăm obosiţi că joacă în Europa League”, Petre Grigoraş antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: