spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, greu de ucis!

    Pandurii, greu de ucis!

    În 2016, gorjenii au cedat acasă două meciuri, dar în deplasare sunt cu adevărat zmei fiind de neînvins

    Pandurii este o echipă bună a campionatului, o echipă care cel puţin în acest an 2016 a fost greu de doborât. Târgujienii au cedat două meciuri în 2016, ambele pe teren propriu, cu Steaua în Liga 1. Cifrele sunt seci şi arată faptul că târgujienii au o echipă care ştie să nu piardă. Chiar dacă până la finalul anului mai sunt de jucat etape bune din Liga 1, târgujienii trag speranţe să continue cu rezultatele pozitive.

    sport-01-14

    Sperietori în deplasare

    Pandurii nu a pierdut niciun joc în deplasare în acest an calendaristic. O performanţă pentru echipa gorjeană pentru că deja vorbim de o serie de 10 partide oficiale în liga 1. Bilanțul târgujienilor este unul pozitiv cu 6 victorii și 4 remize în toate meciurile jucate pe teren străin în acest an. Aşadar gorjenii sunt invincibili în deplasare. Din seria de 10 meciuri, trei s-au jucat în acest sezon. Gorjenii au câştigat cu 3-1 pe terenul lui ACS Poli Timişoara, apoi au făcut 0-0 cu Voluntari iar acum s-au impus din nou cu 3-1 la Gaz Metan Mediaş. toate aceste meciuri au fost cu Petre Grigoraş pe banca tehnică. Restul de şapte meciuri la rând fără eşec în deplasare au fost în mandatul lui Edward Iordănescu, tehnician care a menţionat în dese rânduri că vrea să formeze la Târgu-Jiu o echipă care să înveţe să nu piardă. Şi nu au prea pierdut gorjenii în acest an în deplasare…

    Buni şi-n altă formulă

    Ei bine, chiar dacă vorbim de o singură serie de meciuri fără eşec, trebuie să subliniem faptul că avem parte de două echipe diferite. Pandurii din stagiunea trecută nu mai este aceeaşi echipă din această stagiune, survenind schimbări atât în rândul jucătorilor cât şi la nivelul băncii tehnice. Cu toate astea, Pandurii este o echipă greu de ucis şi în acest sezon, chiar dacă la nivel de omogenitate gorjenii suferă mult.

    Program de foc

    Privind programarea meciurilor ce urmează pentru Pandurii se observă clar că gorjenii vor avea parte în continuare de dueluri de foc în deplasare. Astfel, din turul de campionat din sezonul regulat, gorjenii mai au de jucat la CSM Poli Iaşi, apoi la Concordia Chiajna după care la Dinamo. Însă, fotbalul din Liga 1 nu intră în vacanţă, aşa că se vor mai juca şi etape din returul sezonului regulat. În aceste etape din retur, gorjenii vor evolua în deplasare la CSU Craiova, apoi la Astra Giurgiu, CFR Cluj, Steaua şi ASA Tg. Mureş. Meciuri de foc pentru gorjeni în acest an 2016, dueluri tari în deplasare şi din care cu greu gorjenii vor putea ieşi neînvinşi. Însă, atâta timp cât au un nucleu de jucători valoroşi, gorjenii chiar pot bate pe oricine, dar la fel de bine s-a demonstrat în Liga 1 că orice echipă poate să piardă împotriva oricui.

    Acasă au cedat doar cu Steaua

    Tot în acest an calendaristic, Pandurii a pierdut doar două meciuri în Liga 1 pe teren propriu. Ambele sunt duelurile cu Steaua care s-au jucat la Severin, meciuri care s-au încheiat cu acelaşi scor, 0-1. În rest, târgujienii sunt de speriat în Liga 1 pe teren propriu, mai exact terenul de la Severin care doar declarativ este teren propriu al pandurilor pentru că în dese rânduri s-a văzut faptul că echipa târgujiană chiar joacă în deplasare la Severin!

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: