spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii a ieşit din Cupa României

    Pandurii a ieşit din Cupa României

    Echipele de start

    FC Viitorul: Buzbuchi – Lopez, Hodorogea, Boli, Mitache – Cicâldău, Carp, Casap – Purece, Iancu, Vînă

    Pandurii Târgu Jiu: Negrilă – Trocan, David, Pițian, Tudoran – Tudor, Brînzan – Dumitru, Pirtea, Pîrvulescu – Trifu

    PanduriiSituaţia grea de la Pandurii se răsfrânge în continuare asupra rezultatelor. Pandurii Târgu-Jiu a ieşit din Cupa României, fiind învinsă aseară la Constanţa de FC Viitorul cu scorul de 3-0. Echipa de star a gorjenilor a fost formată din jucători tineri şi cei de la echipa a doua, titularii fiind menajaţi pentru meciul din campionat împotriva ASA Târgu-Mureş. Cele trei goluri au fost marcate de Gabriel Iancu, Vînă Ionuţ şi Florin Purece.

    Gripa face ravagii în vestiar

    Oficialii clubului Pandurii au anunţat înaintea meciului din optimile Cupei că jucătorii sunt în continuare afectaţi de gripă, astfel că din lot au făcut parte juniori şi cei de la echipa a doua. Mai mult decât atât, aceştia au fost însoţiţi de antrenorii secunzi Marian Dinu şi Dan Moţei. „Am deplasat la Constanţa o echipă de fotbalişti tineri, majoritatea jucători crescuţi de clubul nostru de la vârsta de 7 ani. Ei sunt viitorul echipei Pandurii şi probabil că pe ei ne vom baza din sezonul viitor. S-au deplasat pentru meciul cu FC Viitorul jucătorii disponibili în acest moment pentru că, după cum s-a văzut şi la meciul din ultima etapă cu Gaz Metan Mediaş, lotul este grav afectat de gripă, chiar şi antrenorul Petre Grigoraş. Toată lumea a văzut la ultimul meci că jucătorii titulari au avut probleme medicale, de aceea am apelat la tinerii care stau mai bine din punct de vedere medical. Nu este vorba doar de tineri debutanţi, pentru că o parte dintre ei au jucat mai multe meciuri în campionat, unii sunt chiar titulari la meciurile din Liga I. Noi avem încredere în ei şi sperăm să facă faţă cu bine acestui meci din Cupa României. Era foarte greu să deplasăm la Constanţa jucătorii care au gripă şi sunt sub tratament. Sperăm ca medicul echipei să reuşească să pună pe picioare cât mai mulţi dintre jucătorii rămaşi la Târgu-Jiu, pentru a putea deplasa la Târgu Mureş o echipă cât mai bună la ultimul meci oficial din acest an”, a spus administratorul special al Clubului Pandurii, Marin Golea.

    Jucătorii disponibili sau incerţi rămaşi la Târgu-Jiu se vor antrena în sală sau pe un teren sintetic acoperit pentru a fi protejaţi de temperaturile scăzute din această perioadă. Din cauza virozelor care au afectat jucătorii, antrenorul Petre Grigoraş a programat după meciul din ultima etapă o serie de antrenamente pe suprafeţe acoperite şi încălzite, temperaturile la Târgu-Jiu fiind cu precădere negative în ultimele zile, au mai anunţat reprezentanţii echipei Pandurii.

    Gorjenii vor juca duminică în deplasare împotriva ASA Tg.Mureş, începând de la ora 18.00.

    Te-ar mai putea interesa

    3 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: