spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în căutarea liniştii !

    Pandurii în căutarea liniştii !

    – Grigoraş: „Avem nevoie de un rezultat pozitiv cu CFR şi îl putem obţine”

    Situaţia pandurilor este una destul de grea în Liga 1. Lupta pentru evitarea retrogradării este mare, majoritate echipelor din faţă luând deja un avans important de patru sau şase puncte faţă de gorjeni. astfel, fiecare meci devine o finală pentru târgujieni care mai au şi dezavantajul de-a juca partidele considerate acasă tot în deplasare la Severin. Mai exact, meciurile din propriul fief se joacă pe teren neutru, pentru că nici adversarii nu sunt de-ai casei la Severin. Partida de duminică după-amiaza de la ora 17.00 cu CFR este abordată de gorjeni cu gândul clar de-a câştiga cât mai mult, punct sau puncte.

    „CFR e de bătut”

    După stagiul de pregătire de la Sibiu, antrenorul pandurilor Petre Grigoraş este optimist înaintea meciului cu CFR Cluj. „Ne aşteaptă un meci greu, CFR nu mai este echipa de anul trecut. Din punctul meu de vedere CFR Cluj este o echipă de bătut. Noi avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru că ne aşteaptă o serie de meciuri din trei în trei zile foarte solicitantă. E o săptămână decisivă”, a declarat antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş. Pentru meciul cu ardelenii, tehnicianul pandurilor are şi ceva probleme de efectiv. „Cardoso probabil va face parte din lot, însă e o soluţie pentru câteva minute la meciul cu CFR. Băcilă va rata cele trei partide, din această săptămână la fel ca şi Matei sau Brata care s-au rupt la naţională. Problemele astea nu ne bucură deloc. Voi fi nevoit să improvizez dar să ştiţi că nu e pentru prima dată când voi face asta. Trebuie să ne iasă totul bine”, a mai declarat Petre Grigoraş.

    Teamă de CFR

    Echipa ardeleană este campioana en-titre a României. Deţinătoarea actuală a titlului naţional, trupa clujeană este în „căutări” de formule ideale. Poate şi de asta jocul CFR-ului nu mai este la fel de spectaculos ca cel din trecut. Totuşi, pentru Grigoraş faptul că echipa ardeleană se află în afara locurilor de cupă europeană este un motiv de îngrijorare pentru că ardelenii vor căuta să se califice din nou în Europa. „Toate jocurile sunt foarte grele. Vedeţi, CFR nu mai e echipa de anul trecut dar se agaţă de orice posibilitate de a prinde un loc de cupă europeană. Cred că nu mai au nimic de pierdut, ei caută şi soluţii pentru viitor, probabil caută şi soluţii de a testa anumiţi jucători şi de aici poate pleca motivaţia fiecăruia de a demonstra că merită să îmbrace şi în viitor tricoul CFR-ului. Ne aşteaptă un meci greu pe care vrem să-l câştigăm sau să obţinem un rezultat de egalitate după care să dăm lovitura în următoarele două partide din această săptămână. Trebuie să demonstrăm că şi rezultatele din ultimele etape nu ne reprezintă. Le consider nişte accidente, însă este posibil ca ele să vină pe starea de spirit creată la începutul sezonului”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: