spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii în căutarea primei victorii !

    Pandurii în căutarea primei victorii !

    Gorjenii nu au reuşit să câştige nici un meci din primele conci etape ale returului

    Vineri seara de la ora 20.30 la Mioveni joacă Pandurii. Un meci care la prima vedere pare uşor pentru vizitatori în condiţiile în care gazdele sunt pe ultimul loc în Liga 1, însă nu e deloc aşa. Mioveniul parcă a renăscut în acest retur, joacă bine, iar acest lucru e motiv de îngrijorare pentru antrenorul Petre Grigoraş. „Va trebui să facem tot posibilul să câştigăm la Mioveni”, este planul lui Grig care recunoaşte că nu va avea viaţă uşoară însă ar putea fi mai uşor de spart lacătul defensivei adverse pentru că gazdelor le trebuie doar victoria. „Sperăm acum la mai mult pentru că Mioveniul nu cred că este o echipă care să se mulţumească cu un rezultat de egalitate. Vor încerca să atace şi ei şi, poate, lucrul acesta o să ne avantajeze şi pe noi”, a mai spus Grigoraş. Cert este că Pandurii se descurcă greu în faţa unor echipe care se apără supraaglomerat.

    Deşi în iarnă aveau o linie de clasament pozitivă, acum gorjenii încep să piardă teren. Am ajuns pe locul şapte, iar perspectivele nu sunt deloc optimiste. „Vedeţi că toate echipele din subsolul clasamentului au reuşit să adune mult mai multe puncte decât noi. Stăteam pe un loc liniştit, unul care ne îndreptăţea să sperăm la o clasare în primele 10, acum deja acea clasare se clatină foarte serios, dar nu-mi pierd speranţa, deocamdată”, a mai declarat Grigoraş.

    În ceea ce priveşte meciul de la Mioveni, tehnicianul speră ca elevii lui să fie capacitaţi pentru acest meci. Alex Vlad este în continuare incert după ce s-a accidentat în meciul cu Sibiul, iar în locul acestuia ar putea juca fie Cardoso fie Cristea. „Dacă Vlad nu va putea juca, nu ştiu dacă îl voi folosi pe Cardoso sau voi apela la serviciile lui Călin. Nu sunt încă hotărât, dar eu sper ca Vlad să se refacă. Prea multe schimbări nu pot să fie pentru că intră Pintilii şi unul de la mijloc ar putea să rămână pe margine. Alte schimbări nu cred că voi face pentru că nu găsesc încă motivul chiar dacă unii jucători au evoluat puţin mai slab în ultimul meci”, a mai spus Grig.

    „Suntem obligaţi să câştigăm”

    Din punctul de vedere al preşedintelui executiv Eugen Pârvulescu echipa gorjeană nu trebuie să se împiedice la Mioveni. „Nu am reuşit să simţim gustul victoriei în 2012. Am vrea prima victorie, avem nevoie de cele trei puncte. Vrem să rămânem în plutonul fruntaş pentru a ne realiza obiectivul. Reintră şi Pintilii, un jucător important care dă o răutate pozitivă echipei. Nu va fi un meci uşor, Mioveniul arată mult mai bine ca în tur. Alergă mult, iar tinerii jucători de acolo vor să se afirme. Obiectivul lor este să facă baremul. Sper să nu facă puncte chiar cu noi. Suntem obligaţi să câştigăm”, a declarat Eugen Pârvulescu.

    Revin Pintilii şi Cardoso

    Pentru meciul de la Mioveni, Grigoraş a luat în lot doi jucători care în etapa trecută nu au făcut parte din lotul de 18. Pintilii a fost suspendat, iar Cardoso pedepsit pentru gafele din acest start de sezon de primăvară. „Pe Cardoso l-am luat în lot, dar asta nu înseamnă că va şi juca. Vlad nu s-a antrenat până acum, dar sper să pot miza pe el la meci. Piciorul arată din ce în ce mai bine, s-a retras şi hematomul cât de cât, vom vedea care e starea lui şi dacă putem sau nu risca să jucăm cu el”, a declarat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: